2013/12/27

The line

Harvoin tulee käytettyä tuota Wau -sanaa, mutta tähän konseptiin se kyllä sopii. The Line on verkossa toimiva putiikki, jossa on vain tarkoin harkittuja yksittäisiä tuotteita, jotka kaikki sopivat keskenään yhteen. Kyseessä on siis lifestyle -liike, mukana on kaikkea sisustuksesta vaatteisiin.Liikkeen ovat perustaneet superlahjakkuudet Vanessa Traina sekä Morgan Wendelborn ja he ovat nyt avanneet nettikaupan lisäksi myymälän, tai pitäisikö sanoa oikeastaan asunnon, jossa on kaikki myytävänä -hammastahnaa sekä seinällä olevaa taidetta myöten. Tämä upea asunto sijaitsee, missäs muuallakaan kuin New Yorkissa ja sinne voi varata ajan ostoksien tekoa varten.Hui! Ei todellakaan parane varata aikaa, sillä kelpuuttaisin valikoimista kotiini vaikka mitä! Tyylikästä, kodikasta ja rentoa, ripauksella luksusta.

Via

Oletteko aikaisemmin tutustuneet kyseiseen konseptiin? Voisiko Suomessakin toimia tuollainen asunnon kaltainen sisustusmyymälä?

// Wau! New lifestyle concept from New York: The Line
Share:

6 kommenttia

 1. Melkoisen hauska idea! Ja pelkästään jo näiden kuvien perusteella voisin kotiuttaa yhtä ja toista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tyylikästä ja mielestäni ihan mahtava idea perustaa sisustusliike asunnon kaltaiseen tilaan! :)

   Poista
 2. Voisin kantaa tuolta vaikka mitä myöskin meille. Wau -sana ei todellakaan ole tässä tapauksessa liioteltu. Ja vastauksena kysymykseen - voisi todellakin toimia myös Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomattoman tyylikäs konsepti ja voisin itsekin kuvitella vastaavan myymälän jonnekin Helsignin keskustan jugend-taloon! :)

   Poista
 3. Hieno konsepti, haluaisin uskoa, että sellainen voisi menestyä myös Suomessa. Hinnat eivät luonnollisesti saisi olla poskettoman kalliita, jotta sille löytyisi riittävän laaja asiakaskunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Tämän nykin versio taitaa olla joku "öky" konsepti, mutta voisi toimia ihan hyvin edullisemmillakin tavaroilla! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig