2013/12/20

SisustushimotuksiaKlikkailin eilen leikkimielisesti ruotsalaisesta Artilleriet-verkkokaupasta ostoslistan. Listalta  on helppo nähdä, mitkä trendit himottaisi tällä hetkellä kovasti: messinki, marmori, graafiset kuviot sekä musta-valkoisuus. Eikös se niin ollut, että vain muutos on pysyvää...?

Erityisesti tuo marmorinen sohvapöytä messinkijalalla (4) oli mieleen, kyseistä pöytää saa myös reilumman kokoisena. Messinkisestä kirjoituspöydästä (1) sopii vain haaveilla, kuten myös Ghost-sohvasta (2), jotka toki molemmat mieluusti ottaisin kotiini. Meidän seinät huokuvat vielä toistaiseksi tyhjyyttään, mutta tuollainen New York -posteri (3) sopisi oikein kauniisti antamaan ryhtiä seinille (myöskin ihanilla blogikollegoilla Charilla ja Lauralla on ollut samat aikeet). Makuuhuoneestamme puuttuu edelleen valaisin, joten Diamond lightsin (5) timattinen valaisin messinkikannalla saattaisi hyvinkin lähteä tilaukseen. Ja koska sisustustyynyjä ei voi koskaan olla liikaa, sopisi meidän sohvalle tuo ihana siksak-kuvioinen Ikat Kerala (6) tyyny täydentämään jo muutenkin kohtalaista valikoimaa.

Onko siellä ruudun toisella puolella samansuuntaisia sisustushimotuksia?

// My favorites from swedish Artilleriet webshop. Love those!
Share:

2 kommenttia

 1. Täydellinen kollaasi, arvaa samaistunko! Ghost on maailman kaunein sohva, marmori himottaa, justiinsa toi juliste on kehystettävänä ja kyseistä lamppua kaavailen eteiseen. Chhatwal & Jonssonin Ikat-tyynyn olisin jo tilannut monta kertaa, mutta vaikka kuvassa ruudutus näyttää mustalta, väri on tummansininen ja se ei sovi meille. En pääse tästä yli, täytynee laittaa kyseiseen lafkaan mailia, että vaadin mustan asap. :)

  Ihanaa ihanaa joulua Sannalle ja Maija-kerälle toivottaa Laura ja Onni-poikkis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ghost on niin ihana! Tosin kävin Casuarinassa istumassa sen vain todetakseni että ei "onneksi" ole mikään älyttömän ihana istua. Jo huomasin kanssa että tuo Ikat-tyyny on "marine blue" vaikka näyttää mustalta kuvissa. Ei sovi kyllä meillekään, mutta 1x2-mallistolla on vastaava musta-valkoisena. Ajattelin hankkia sen! :) Ihanaa joulua myös teidän poppoolle!! <3 Maija on mummulassa kauneushoidossa (trimmattavana) ja tulee tänään kotiin. Joulu tulee siis tänään jo! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig