2013/12/24

Jouluaaton tunnelmia


Täällä on syöty ja levätty, syöty ja sitten taas hieman levätty. Vatsat pinkeänä köllötellään nyt sohvalla ja Maija on saanut tuhottua jo ensimmäisen lahjansa (todistusaineiston jäämiä olohuoneen lattialla).

Alkupalaksi meillä oli muikunmätileipiä smetanalla ja sipulilla sekä suolakurkkua venäläisittäin. Pääruuaksi mies paistoi uudella, joululahjaksi saadulla valurautapannulla sisäfilepihvit jouluisten uunikasvisten kera -hitsit että tuli hyviä! Kattaukseen pääsi mukaan Balmuirin ystävämyynnistä mukaan nappaamat pellavaservetit, jotka olin sitonut Tine K:n kultanauhalla. Magisson karahvi sekä viinicooleri olivat ensi kertaa käytössä ja tykkään todella, kun tuotteessa yhdistyy sekä toiminnallisuus että kaunis muotoilu. 

Joulukuustahan meillä ei ole tänä vuonna ollenkaan, sohvapöydällä on muutama oksa kultaisilla ja kristallisilla koristeilla. Huomenna nautitaan sitten perinteisistä joulupöydän antimista vanhempien luona.

Nauttikaa ihanista pyhäpäivistä!

// Some details of our Christmas eve.
Share:

12 kommenttia

 1. Oikein ihania joulunpyhiä myös teille. Ja hienosti esiinnyitte tv:ssä ja koti oli kaunis. Eikö ollutkin kamalaa se jännitys ennen ja jälkeenkin ohjelman, hyperventilaatioin silloin itse ihan tosissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli kamalan jännää, melkein en uskaltanut katsoa ollenkaan! :D

   Poista
  2. Hei teille molemmille Tuijalle ja Sannalle. Sain pukilta iPad minin ja nyt oli aikaa katsoa sillä ne teidän ohjelmat. Molempien kodit ovat superhyperkauniita ja oli ihana nähdä ne telkkarista!

   Poista
 2. Ihana nähdä kotinne kokonaisuutena! Ihmettelin myös, etteivät tuomarit huomioineet niitä yläkerran yksityiskohtia. Nauttikaa pyhistä!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja tuo EGG-tuoli on vaan niin ihana :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunis ja valoisa koti! Ohjelmassa huomasin tv-tasonne. Onko kyseessä muuramen mup? Olemme vastaavaa itsellemme alkuvuodesta ostamassa ja pohdin kiiltoisuusvalintaa. :) Mielelläni lukisin kokemuksiasi tasosta. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija, kiva kun löysit tänne! :) Muuramen Mup on tosiaankin kyseessä mattapintaisena, on huomattavasti kiiltopintaista edullisempi ja muutenkin tykkään suosia mattaa. Voin laittaa tason esittelyt postauslistalle, kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Ihanalta näyttää teidänkin joulu. Herkkuruokaa ja yhdessäoloa, sitähän se on parhaimmillaan! Mukavaa leppoisaa loppuvuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin ja on ollut ihanaa, kun on saanut olla Maijan kanssa paljon. <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig