2013/12/21

Sisustuspoimintoja Boknäsilta

Työpaikkani alakertaan on vastikään avattu useita kivoja sisustusliikkeitä, joissa on kivaa persoonallista valikoimaa. Työskentelen tosiaan Espoon Suomenojan kauppakeskus Liilan Vepsäläisellä (kiva kun useat lukijat ovat tulleet moikkailemaan ja saa tulla vastaisuudessakin!) ja liiketilat ovat vasta saaneet remontin myötä uuden tyylikkään ilmeen.

Boknäs tunnetaan useimmiten perinteisten kirjahyllyjen valmistajana, mutta heidän valikoimassaan on paljon muutakin. Nappasin teille poimintoja tästä juuri Suomenojalle avatusta Boknäsin sisustusmyymälästä, josta löytyy omaan makuuni aivan ihania ja persoonallisia sisustuselementtejä.


Vanha kelkka sopisi mahtavasti vaikka moderniinkin kotiin tuomaan elämänmakuisuutta, miksei voisi toimia vaikka persoonallisena sohvapöytänä tai sivutasona.


Boknäsiltä löytyy valikoimista laadukkaista takeista tunnetun Canada Goosen petivaatteita ja joulunsävyiseen petaukseen on yhdistetty kaunis sängynpääty napeilla. Tiedän, että monet teistä lukijoista ovat kyselleet tuollaisen sängynpäädyn perään, joten Boknäsiltä ainakin on sellainen saatavilla.Päreestä valmistetut korit ovat selkeästi olleet taas pinnalla ja itse tykästyin tähän persoonllaisen pärekoriin, jossa voisi säilyttää vaikka lehtiä.

Kaukoidästä tuodut, antiikkia olevat rosoiset penkit, pikkutuolit ja kaapit kuuluvat myöskin Boknäsin valikoimiin. Itseä miellyttää hurjasti tällaiset rouheat yksityiskohdat modernin sisustuksen pehmentäjänä ja jotain tällaista tullaan pian näkemään meidänkin makuuhuoneessa!
Flamantin valikoiman joulukoristeet, kuten enkelin siivet, voisin itsekin ottaa kotiini tuomaan jouluntunnelmaa. Lasiset upeat vaasit ja niihin upotetut kynttilät luovat tunnelmallisen asetelman vaikka joulupöytään. Ja jos sinulla on vielä joululahjoja hankkimatta, niin kipin kapin vaikka tuonne Boknäsille tekemään persoonallisia löytöjä.

Tykätäänkö siellä yhdistellä myöskin vanhaa ja uutta, modernia ja rosoista?

* Postaus on toteutettu Boknäsin kanssa blogiyhteistyönä

// Some pictures of nice interior shop in Finland.
Share:

4 kommenttia

 1. Toi vanha kelkka on hieno! Sellaisen ottaisin heti meille. :)

  VastaaPoista
 2. Pitääkin joskus piipahtaa tuonne! En ole käynyt... t. Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppakeskus Liilassa on tosiaan useita uusia sisustusliikkeitä eli sinne kannattaa suunnata! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig