2013/12/27

Magisson samppanja-coolerin voitti...


Blondi Checklist-blogista. Onneksi olkoon! Laitan sinulle myös sähköpostia voitosta. Vielä olisi yksi Magisson tuote arvottavana, sunnuntaina laitan viimeisen arvonnan pystyyn. 

Nyt on joulunpyhät vietetty, joko siellä on riisuttu joulukoristeet pois? Miten sitä jotenkin heti joulun jälkeen alkaa taas olemaan ajatukset keväisissä jutuissa, vaikka täällä etelässä emme ole nähneet kunnolla edes ensilunta. Pajunkissatkin kukkivat, ihan kummallista.

Ajattelimme tänään lähteä vähän ihmisten ilmoille ja alennusmyynteihin pyörimään, illalla olisi tarkoitus aloittaa kinkkujen sulattelu salille menon merkeissä.
Share:

4 kommenttia

 1. Voi mahtavaa! :) En ikinä voita yhtikäs mitään! Tuhannet kiitokset Sanna, cooleria meillä ei olekaan! Voi miten iloinen yllätys! :)

  Aleissa mekin käytiin tänään pyörähtämässä ja voi pojat mitä löysinkään! Jotain pitkään haaveilemaani, joka helpottaa bloggaamista entisestään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit! Sittenhän voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen! <3 Kiva kuulla että palkinto oli mieleinen! :) Ostitko mahdollisesti.... kameran? ;)

   Poista
  2. No kameranpa hyvinkin! :) Jee, niin happy!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig