2013/12/05

My Christmas wish list


Joulu lähenee ja toivelista pitenee. Oikeasti toivon jouluksi tietysti maailmanrauhaa, mutta jos joulupukilla jää vähän aikaa yli toteuttaa muutama muukin toive, niin nämäkin kelpaisi...


Tiedän, että pukilla saattaa olla hieman kiireitä tässä joulun alla, niin olen ajatellut helpottaa asiaa, ja hankkinut jo osan tuotteista etukäteen itselleni. Varmasti olen ollut niin kiltti ja ahkera, että olen muutaman lahjan ansainnut. Listalla on pidempiaikaisia haaveita, joita olen innokkaasti veronpalautuksilla päässyt toteuttamaan. Yksi näistä toiveista vilahtikin jo eilen blogissa.

Arvaatko jo, mitä muuta on hankittuna? Palkitsetko sinä itseäsi jouluna?
Share:

2 kommenttia

  1. Minä palkitsin myös itseni veronpalautuksilla. Olen todella ihastunut Fendin 2jours laukkuun ja nyt se on sitten itselle lahjaksi tilattu. Varmasti hyödyllisempää olisi ollut tilata lisää Thonetin tuoleja ruokapöytään, mutta kun se vain oli niin ihana :). Hyvältä näyttää toiveesi ja veikkaan LV:n kalenteria hankitutksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kuulostaa ihanalta!! :) Pitkään haaveilun kohteena olevan laukun toteuttaminen... Itseasiassa hankittuna on lahjalistalta useampikin, mutta niistä myöhemmissä postauksissa.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig