2013/12/15

Arvontamuistutus


Mukavaa kolmatta adventtia! 

Muistuttelen, että tänään päättyy Magisson jääpala-astian arvonta, johon voit osallistua täällä.

Joko siellä on jouluvalmistelut täydessä käynnissä? Instagramiani seuraavatkin tietävät, että itse vietin eilen työporukalla pikkujouluja ja kävimme syömässä Töölönrannan joululounaan. Ruuat eivät olleet mitenkään perinteisiä jouluruokia, mutta oikein maukkaita. Meillähän ei ole kotonakaan tapana laittaa hirveästi perinteisiä ruokia, vaan tulemme tänä joulunakin syömään sushia, mätileipiä, kraavilohi-wasabi-leipiä, sisäfilepihviä ja kasviksia. Aamu sentään alkaa uunipuurolla, joka on kyllä ihana perinteinen herkku. On kuitenkin kiva soveltaa hieman ja valita niistä jouluruuista itselle mieleiset ja muiden ruokien rinnalla tehdä sitten ihan omannäköinen joulumenu.

Miltä sinun joulumenu näyttää? Löytyykö listalta ihan perinteisiä ruokia vai omia sovelluksia?
Share:

4 kommenttia

 1. Meillä myös sovelletaan, näin on tehty jo yli 10 vuotta. Rakastan graavilohta, joten sitä ainakin pöydästä löytyy. Myös kaikkia pieniä tapas-tyylisiä herkkuja on tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tapakset on ihan parhaita. :) Namskis.. en malta odottaa jouluherkkuja!

   Poista
 2. Meillä on osin perinteisiä jouluruokia. Kalaa tykkäävät kaikki syödä, mutta minä kala-allergikkona tarjoilen itselleni ja tyttärelleni pororieskarullia, josta muuten postasin reseptinkin...vink vink :) Sen lisäksi äiti tekee itse italian salaattia, jota aina jouluisin syödään kinkun kanssa. Sopii tosi hyvin yhteen. Meikäläinen popsii kinkkua eniten, mä niin rakastan joulukinkkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nami! Pororieskarullat kuulostavat tosi hyvältä! Tulenkin katsomaan reseptin, jos meidän kokki (mies) innostuisi tekemään. Joulukinkku on kyllä aina tosi hyvää sekin.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig