BIOInspired By Love on sisustuspainotteinen lifestyle -blogi. Blogin takana kirjoittaa 35-vuotias kauppatieteiden maisteri, sisustussuunnittelija ja somemarkkinoinnin ammattilainen, joka jakaa blogissaan rakkautensa sisustamiseen, tyyliin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä matkailuun. Blogissa inspiroidutaan kaikesta kauniista, joka kumpuaa niin arjen askareista, juhlasta kuin matkoistakin -juuri niistä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Välillä sukelletaan pintaa syvemmälle ja käsitellään vaikeampiakin asioita kauniiden kuvien säestämänä.

Inspired By love - blogi on itsenäinen blogi osana Indiedaysin ja Blogiringin yhteisöä ja kuuluu Lifie -blogeihin. Kuukausitasolla blogi tavoittaa n. 10 000 uniikkia lukijaa ja yli 7000 Instagram -seuraajaa, sivulatauksia kuukaudessa n. 40 000. Blogin Instagram-tili Sannainspiredblove kuuluu Monochromen tekemän tutkimuksen mukaan Suomen 500 vaikutusvaltaisimman tilin joukkoon.

Inspired by love Design Agencyn kautta toteutan niin sisustussuunnittelua, stailauksia, valokuvauksia, sisustustoimituksellisia töitä, sosiaalisen median konsultointia kuin myös vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijuutta. Olethan yhteydessä, mikäli haluat tehdä kanssani yhteistyötä!


Yhteistyökyselyt:

sanna@inspiredbylove.fi


Mainokset:

Mainoslinkit sekä saadut tuotteet on merkattu *-merkein.Share:
© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig