2013/10/19

Keittiön välitila

Kun vuosi sitten teimme keittiöremontin tähän asuntoon, jäi välitilan pähkäily ihan viimetippaan. Päätimme jättää sen maalipinnalle ja kiireessä valitisin tilaan Tikkurilan Laasti -sävyn, joka kyllä on ollut ihan kaunis. 


Näin vaihtelunhaluisena ihmisenä en kuintenkaan malta olla miettimättä, miltä tuo seinä näyttäisi niin grafitiinharmaan, valkoisen kuin mudan värisenä. Maalisudin heiluttamisen sijaan päätin vähän testailla taas netistä löytämälläni ohjelmalla, että miltä eri sävyt näyttäisivät.


Kokovalkoisia keittiöitä aina ihailen, mutta näyttääkö tuo vähän kalsealta? Kaapit eivät tule kivasti esiin.


No nyt on tarpeeksi kontrastia, mutta tekeekö mudan sävy tilasta hieman tunkkaisen?


Ah, tuo grafiitinharmaa voisi toimia upeasti, toisi tilaan syvyyttä ja tunnelmaa lisää, kun kaikki on muuten niin valkoista.

Millä sinä maalaisit seinän vai pitäisitkö ennallaan?
Share:

48 kommenttia

 1. Pahan pistit, kaikki voisi mun mielestä toimia hyvin, joten päätös on varmaankin vaikea! Ehkä kuitenkin kivoimmalta näyttää tuo vika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grafiitinharmaa on ihana! :) Mutta pelottaa, että kyllästyn siihenkin.. no onneksi sen voi aina maalata pois :D

   Poista
 2. Ennallaan, nykyinen väri on kaunis ja keittiö ihanan rauhallinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo laasti sävy antaa kyllä sellaisen seesteisen ilmeen. :)

   Poista
 3. Minä maalaisin graffitinharmaalla, se näyttää vaan niin hyvältä ja valkoiset kaapistot pääsee paremmin oikeuksiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että tumman värin tuoma kontrasti on magea :)

   Poista
 4. Alkuperäinen on mielestäni paras mutta ei grafiitinharmaakaan ole paha.

  VastaaPoista
 5. Alkuperäinen tai viimeinen parhaat:) Eikä tuo valkoinenkaan pöllömpi ole! Tykkäisin itse siis oikeastaan kaikista vaihtoehdoistasi:D

  VastaaPoista
 6. Graniitinharmaa on kyllä upea, mutta kyllä tuo valkoinenkin voisi toimia upeasti... vaikea valinta! Upea keittiö kyllä, tykkään hirmuisesti yksinkertaisen tyylikkäästä ja samalla ylellisestä lookista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ollaan kyllä todella tyytyväisiä keittiöön, Kvikin keittiö oli pitkäaikanen haave <3

   Poista
 7. Teillä on tosi kaunis keittiö juuri tuollaisena, mutta jos noista kolmesta vaihtoehdosta pitäisi valita niin grafiitinharmaa olisi ehdottomasti parhain.

  VastaaPoista
 8. Alkuperäinen parhain mun mielestä :)

  VastaaPoista
 9. Alkuperäinen on paras <3 vika makee.. Mutta luulen, että kyllästyisit siihen pian ;) mudasta saattaa tulla liian tunkkainen! Valkoinen taas liian valkoinen :)

  VastaaPoista
 10. Minä näen vaihtoehdot niin, että 1.vaihtoehto on kevään ja kesän valinta 2. syksyn ja 3. talven. Mutta jos teiltä nähtyjä muita kotikuvia miettii, niin tuntuisi, että eka tai vika sopii teidän kokonaisuuteen parhaiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä. Tuo valkoinen olisi kyllä tosi raikas, mutta juuri tumman ja valkoisen yhdistelmä toisi kivaa kontrastia.. :)

   Poista
 11. Itse valitsisin tuon harmaan, sillä pidän harmaan sävyistä todella paljon :). Siinä tulisi kivasti kontrastia muuten niin ihanan valkoiseen keittiöön. Ja jos väri alkaisi jossain vaiheessa kyllästyttää, niin helpostihan sen saa sudittua piiloon vaikkapa juuri sen valkoisen alle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, helppo on sitten maalata päälle :) Kiva kun kommentoit!

   Poista
 12. Grafiitinharmaa miellyttää itseä näistä eniten. Toisi vähän särmää keittiöön. Valkoinen liian pliisu ja tuo mudan sävy, kuten itsekin totesit, tunkkainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että tulisi kivaa särmää. Toisaalta tuo kohta on aika pimeä, että pimentäisikö tumma väri sitten entisestään? :)

   Poista
 13. Alkuperäinen tai vimppa vaihtoehto ovat parhaimmat. :)

  VastaaPoista
 14. nykyinen ihan loistava!

  VastaaPoista
 15. Alkuperäinen on kaikista raikkain. Grafiitinharmaaseen voi kyllästyä aika nopeasti (on niin tumma).
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 16. Alkuperäinen on kivoin, mutta toiseksi kivoin on tuo alin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäisen tai grafiitinharmaan perään liputtaa moni. :) Vaikeaa.

   Poista
 17. Viimeinen vaihtoehto on lemppari, mutta kauniita ovat toki muutkin. Viimeisen kuvan tumman ja vaalean kontrastissa on vaan sitä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontrasti on kyllä magea, ja jos kyllästyy, niin äkkiä voi maalata uudestaan päälle. :)

   Poista
 18. Kaikki näyttää hyvältä ja tykkään tosi paljon myös nykyisestä. Valkoinen olisi varmaan vaikea valita, jotta kaapit tai seinä ei näyttäisi kellertävältä vai mitä olet mieltä, kuinka valita oikeansävyinen valkoinen seinään, jos kaapit ovat valkoiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olet kyllä ihan oikeassa, valkoisen sävyn valinta olisi varmaan vaikeaa, mutta todennäköisesti päätyisin ihan sävyttämättömään valkoiseen, samaan jolla muutkin seinät ovat maalattu. :)

   Poista
 19. Nykyinen on hyvä, mutta uusista vaihtoehdoista grafiitti ehdottomasti.

  VastaaPoista
 20. Olen samoilla linjoilla monien muiden kanssa; alkuperäinen on kaunis, mutta myös tuo grafiitinharmaa olisi tyylikäs!
  Kirjoittelin itsekin pari postausta sitten keittiön välitiloista. Kaikenlaiset inspiraatiokuvat ovat koukuttavaa katseltavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit, pitääkin tulla kurkkimaan vielä se sun pohdinta :)

   Poista
 21. Minäkin annan äänen grafiitinharmaan puolesta. Toisi upeaa syvyyttä ja kontrastia tilaan. :)

  VastaaPoista
 22. Alkuperäinen tai sitten vaaleamman harmaa väri saa minun ääneni, minusta alin on turhan tumma. Tosin syy voi olla se, että meidän seinämme ovat vaaleanharmaat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Pitääkin miettiä vielä sitä vaihtoehtoa.. että tummuus säilyi ennellaan, mutta sävy olisi hieman kylmempi. :)

   Poista
 23. Minäkin tykkään tuosta grafitin harmaasta. Toisi syvyytä ja kauniisti valkoiset kaapit esiin. Tykkään siitä niin paljon, että taidan maalata oman ruokailutilan seinän samalla värillä ;)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig