BIOInspired By Love on lifestyle -blogi, jonka takana kirjoittaa 36-vuotias kauppatieteiden maisteri, somestrategioita päivätyökseen luova esteetikko ja maailmanparantaja.  Blogissa jaan rakkauteni arjen kauneuteen, eettisiin ja ekologisiin arvoihin sekä kestäviin hankintoihin, niin syvälliseen itseen kuin toisiin maihin matkustamista unohtamatta. Blogissa inspiroidutaan paremmasta maailmasta, kukkakimpuista, syvällisistä pohdinnoista sekä design-huonekaluista ja eletään espoolaista arkea avopuolison sekä Maija koiran kanssa.

Inspired By love - blogi tavoittaa kuukausitasolla n. 10 000 uniikkia lukijaa ja yli 7000 Instagram -seuraajaa, sivulatauksia kuukaudessa n. 40 000. Blogin Instagram-tili Sannainspiredbylove kuuluu Monochromen tekemän tutkimuksen mukaan Suomen 500 vaikutusvaltaisimman tilin joukkoon.

Inspired by love Design Agencyn kautta autan yrityksiä niin sosiaalisen median konsultoinnin, sisällöntuotannon, sisustusstailauksien ja kuvauksien kuin myös vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämisen kanssa. Olethan yhteydessä, mikäli haluat tehdä kanssani yhteistyötä!


Yhteistyökyselyt:

Share:
© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig