2022/04/26

Helpotusta kevätsiivoukseen, kaupallinen yhteistyö Helppopalvelut

Monet teistä pitkäaikaisista seuraajista tietää, että olen ensinnäkin tavaroiden suhteen minimalisti eli kierrätän ja myyn kohtalaisen rivakasti ylimääräisen tavaran, jos tarve tulee. Viimeiset vuodet niin sanotusti kaksin kaksiossa opettivat siihen, että kun tilaa on vähän ja oma tyyli kohtalaisen minimalistinen, ylimääräistä tavaraa vain ei voi yksinkertaisesti säilyttää nurkissa.


Mutta oli meillä edellisessä kodissa yksi tila, joka oli kattoa myöden täynnä - varasto nimittäin. Noin 5m2 häkkivarastoon laitettiin aina kaikki sesonkitavarat sekä sellaiset tavarat, joita kukaan ei halunnut ostaa lian tai vian vuoksi, mutta jotka olivat liian hankalia myös kuljetettavaksi. Valitettavasti tämä tavararöykkiö tuli muutossa meidän mukana ja siinä sitten muuttolaatikoita purkaessa ja uusien huonekalujen pakkausmateriaaleja varastoon viedessä tuskailin, että seuraako tämä täynnä oleva varasto meitä tänne uuteenkin kotiin mukanaan.Onneksi kuulin naapurilta Helppopalvelusta, jonka Helpponouto -palvelun avulla pystyy kierrättämään sekalaista tavaraa (siis aivan kaikkea, poislukien vaaralliset jätteet eli maalit) ja vielä niin, että ne noudetaan ja lajitellaan puolestasi. Mikä helpotus, kirjaimellisesti, sillä meillä ei mitenkään olisi aikaa (saatikka kiinnostusta) lähteä vuokraamaan pakettiautoa ja mennä lajittelemaan tavaramäärää sorttiasemalle. Helppopalveluiden sivuilla pääset varaamaan noudon joko isommalle tavaramäärälle kuutioiden mukaan tai sitten vain vaikka yhdelle tuotteelle. Tämä palvelu helpotti ainakin meidän osalta merkittävästi kevätsiivousta ja vihdoin pääsemme myös edistämään varastoa parempaan käyttöön ja suunnittelemaan sinne säilytysratkaisut.


Tällaiset palvelut helpottavat todella merkittävästi ainakin omaa arkea ja Helppopalvelujen noutajat hakivat tämän kaiken ylimääräisen tavaran viidessätoista minuutissa. Arvostan itse todella paljon omaa aikaa ja mielelläni myös ulkoistan arkea helpottavia asioita ulkopuolisille.


Mikä ilo olikaan päästä ylimääräisestä tavarasta eroon ja päästä edistämään varaston säilytysratkaisujen kuntoonlaittamisat.  Pääsen tarjoamaan teille lukijoille myös alennuskoodin kevätsiivousta helpottamaan. Varaa nouto Helppopalveluihin ja saat koodilla SANNA15 15% alennuksen tilauksesta.

Sitten seuraavaksi vappua kohti, ihanaa kun tulee kesä!
Share:

1 kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig