2014/05/22

Hellettä ja kesämeikkejäHuhhuh hellettä! Ihan mielettömät ilmat ovat olleet viimepäivinä, eikä ole pahemmin tullut tietokoneen ääressä viihdyttyä. Meikkaus muuttuu itsellä ainakin hieman kevyemmäksi kesän tultua. Päivettynyt iho ei paljoa meikkiä kaipaa ja ripsienpidennykset hoitavat loput. Jotain kuitenkin on kiva iholle sutia, jotta ilme säilyy fressinä koko päivän ajan.

Kun tulin Espanjasta kotiin, huomasin, että jopa uusi reissulle ostamani Bare Mineralsin meikkivoiteeni oli jäänyt päivettyneelle iholle liian vaaleaksi. Kaverin suosituksesta päätin ostaa testiin tuota Guerlainin Terracotta sävyssä Brunette 02, joka on meikkivoidetta kevyempi ja tasoittaa ihon sävyä jättäen pinnan mattaiseksi. Ihan huipputuote näin kesäksi! Sen lisäksi käytän iholla YSL:n voidemaista poskipunaa, jonka pinkki sävy purkissa saattaa pelästyttää, mutta iholla näyttää oikein luonnoliselta. Clarinsin Instant Light -huulikiilto löytyy multa jopa kolmessa eri sävyssä, sillä se on oikeastaan aika huulirasvamainen, kosteuttaa huulia eikä tahmaa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kun tuulenvireessä huulikiiltoon tarttuva tukka! :)

Sellaisia meikkijuttuja tällä kertaa. Onko sulla jotain suosikkituotteita kesäksi ja vaihtuvatko meikit aina lämpimien ilmojen saavuttua?

//Few of my favorites; make-up for summer.
Share:

10 kommenttia

 1. Mä en kesällä meikkaa pohjaa ollenkaan, aurinkopuuteria vaan. Hyvä huulikiilto on kyllä arjen pelastus -Kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on hyvä jos sillä pärjää, itse haluan tasoitella ihon virheitä tuolla, eikä se onneksi jätä pakkelimaista tunnetta! :)

   Poista
 2. Mä en pysty kesällä laittamaan kasvoille mitään, koska hikoilen sen välittömästi pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei. Itsekään en vapaalla hirveästi tykkää laittaa kesällä mitään, varsinkaan jos ottaa aurinkoa. Mutta töissä on kiva olla jotain jolla peittää ihon virheet! :D

   Poista
 3. Meikkivoide vaihtuu kevyempään ja ohuempaan jo keväällä, kesällä se jää kokonaan pois ja aurinkopuuteri ajaa saman asian päivettyneelle iholle. Usein rajauksetkin jää silmistä pois, ripsari riittää. :)

  VastaaPoista
 4. Thank you, I have a bronzer now and mascara and lipgloss XX Nilla

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig