2014/05/01

Vamos ala playa


Sateisena vappupäivänä on mukava muistella onnistunutta lomaa, jonka toteutin Tjäreborgin kanssa blogiyhteistyönä. Vaikutan varmasti pinnalliseta sanoessani, että yksi syy keväiseen matkusteluun on päivetyksen saaminen. Kesävaatteet näyttävät aina niin karuilta kalpeaa harmaa-vaaleanpunaista ihoa vasten, joten päivetys piristää niin mieltä kuin vaatekertaakin.


Auringonotossa maltti on tietysti valttia ja hyviä suojakertoimia on syytä käyttää. Nämä kuvat on napattu Puerto de la Cruzin merivesialtailta, jossa vietimme suuren osan Teneriffan lomallamme. Koska Puerto de la Cruzista puuttuu pitkät rannat, olivat nämä trooppiset allasalueet mitä upein paistattelupaikka.


Ja mikäs siinä lepäillessä ja tulivuori Teiden lumihuippua ihaillessa. Sopivasti kevyttä luettavaa (tämä hattarapää ei ainakana saa mitään fiksua alas tuossa helteessä), paahdettuja maisseja (ihan mielettömän hyviä, saakohan niitä Suomestakin?) ja riittävästä juotavaa (olutta ei lasketa). Taustalla soi useasti salsamusiikki ja merenläheisyydestä johtuen altailla ei ollut edes hirvittävän kuuma tuulen viilentäessä ilmaa sopivasti.Playa de las Americasin alueella meidän hotellin allasalue oli mieluinen paikka ottaa aurinkoa, mutta kerran lähdimme rannallekin. Hotellimme Sunwing Fanabe Beach sijaitsi aivan Fanabe-rannan läheisyydessä. Hiekka oli maan laavapohjaisuudesta johtuen melko mustaa ja ihan totta puhuakseni emme viihtyneet tuossa rannalle kovinkaan pitkään. Aurinkorasvattu iho keräsi hiekkaa kuin kärpäspaperi ja päädyimme parin tunnin jälkeen siirtyä takaisin hotellin altaille. Neiti mikä neiti!


Aurinkoa ottaessa hyvä aurinkolasit sekä hattu ovat must, jotta vältytään auringonpistokselta. Lisäksi tietysti juotavaa on syytä olla riittävästi mukana ja oi että tuollainen kylmä Cola maistuukin rannalla hyvältä. Viime Espanjan reissulta Marbellasta hankittu korikassi on lunastanut paikkansa rantalomien luottovarusteena, kuin myös Thaimaan reissulta hankitut sandaalit sekä Zaran hattu.


Ja voi apua, miksi tämä matkakuume iskee pahiten aina silloin, kun palaa takaisin reissusta? Seuraavaksi rantalöhöilyjen jälkeen olisi suunnitteilla kaupunkiloma jonnekin Euroopan kohteeseen. Tjäreborgin kaupunkilomakohteisiin pääset tutustumaan täällä, mihin kaupunkiin sinä matkustaisit?

Tämä matkojen suunnittelu, fiilistely ja muistelu on kyllä todellista arjen piristettä. Itsellä on mielessä seuraavaksi joko Barcelona tai Rooma, sillä en ole vielä koskaan kummassakaan kaupungissa vieraillut. 

Onko siellä ruudun toisella puolella jo kesäksi joku ihana reissu tiedossa?

//Beach life in Tenerife. 

*Yhteistyössä Tjäreborg
Share:

10 kommenttia

 1. Lähdemme Kreikaan! Ihanaa päästä mereen uimaan ja nauttimaan auringosta. :) -tuija

  VastaaPoista
 2. Ihania lomakuvia -matkakuumehan näistä iski :)
  Mä haluaisin lähteä perheen kera Kreikkaan rantalomalle. Miehen kera olisi mukavaa mennä myös kaupunkikohteista New York tai Rooma. Mä olisin aina niin valmis matkustamaan.
  Mukavaa viikonloppua.
  Terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin kiinnostaisi kovasti tuo New York mutta hitski kun siitä tulisi shoppailuneen niin kallis reissu! :D

   Poista
 3. Meilläkin on onneksi reilun kolmen viikon päästä luvassa aurinkoloma! Rooma on yksi suosikkikaupungeistani ja täytyy sanoa, että sen jälkeen oikein mikään kaupunki ei ole tuntunut miltään. Olenkin käynyt Roomassa useaan otteeseen ja jotenkin vaan rakastan sitä ilmapiiriä ja historian havinaa. Barcelona taas ei sytyttänyt pätkääkään, vaikka sitä aina hehkutetaan. Jännä siis kuulla mihin päädytte ja mitä tykkäät :) Ehdotan Roomaa tai Nizzaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! :) Minne ootte menossa? Nizza on varmaan myöskin aivan ihana <3

   Poista
  2. Mennään Kyprokselle, Pafokseen. Ei ehkä mun unelmien kohde, mutta haluttiin varmistella aurinkoa, rusketus kun olisi hakusessa ja muutenkin olisihan se ihanaa jos olis kunnolla lämmin :) Tähän aikaan vuodesta monet Euroopan kohteet on vielä vähän haaleita lämpötilaltaan.

   Poista
  3. No samahan se minne lähtee, kunhan lähtee! :D Ihanaa reissua!

   Poista
 4. Vähän on pitkä toi sun blogin url :DDDD

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig