2014/05/14

Koti on elämistä varten


Meillä ei ole kotona paikkaa, jonne koira ei saisi tulla. Maija nukkuu milloin Egg-tuolilla, milloin sängyssä untuvien keskellä, milloin valkoisella sohvalla Balmuirin vilttiin käärittynä. Yksi jos mikä on varmaa -Maija nauttii pehmeistä materiaaleista, kuten omistajansakin. 
Ihmiset usein miettivät, että miten valkoisessa kodissa voi elää ilman että kaikkea tarvitsee varoa. Voin kuitenkin vakuuttaa, että meidän  kodissa eletään ihan normaalia elämää, vaikka useat tekstiilit onkin vaaleita tai valkoisia. Lähes kaikessa on otettu huomioon kuitenkin koiraperheen tarpeet -päälliset ovat pestäviä tai sitten sellaisia, että ne hylkivät likaa (kuten esim. nahka, muovi tai tuo Egg-tuolin Fame-villakagas, johon olen muuten ollut todella tyytyväinen).
Vaaleissa tekstiileissä näkyy muutenkin valkoiset karvat vähemmän, sama koskee vaaleita lattiapintoja -tulisin varmaan hulluksi tummien pintojen kanssa, jotka näyttäisivät vaaleat karvat oitis! Sohvan päällinen on pellava-puuvilla -sekoitetta, jonka voi heittää koneeseen. Mattoja meillä ei ole Beni Ouarainia ja taljoja lukuunottamatta, sillä olen kyllästynyt pesettämään niitä milloin Maijan juoksujen ja milloin vatsatautien takia. Maijalla on monta muutakin pehmeää paikkaa kotona, missä olla, kuten vaikka tuon tuolin ja Balmuirin huivin päällä. ;)

Koska olen pyörinyt huonekalujen sekä erilaisten materiaalien kanssa paljon, niin olisiko teillä lukijoilla kiinnostusta kuulla enemmäkin esim. kankaiden käytettävyydestä? Voisin joskus tehdä näistä ihan oman erillisen postauksen.

// Our coton de tulear Maija enjoys soft materials, but who wouldn't?

Share:

10 kommenttia

 1. Ihana Maija! <3
  Mielelläni kuulisin lisää. Meilläkin kun on nuo kaksi karvaturria. :)

  Mukavaa keskiviikko iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ammattilaisen näkökulma olisi mahtava juttu kun amatöörinä näiden kaikkien joukossa yrittää luovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, teillä vielä onkin tosi ajankohtaista kun huonekalujen valinnat edessä! :)

   Poista
 3. Kaikista eri pintamateriaaleista (niin lattia-, seinä- kuin tekstiilimateriaaleistakin) olisi tosi mielenkiintoista kuulla lisää! Niin paljoa et varmaan pysty edes kirjoittamaan, että minä tylsistyisin aiheesta lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, okei! :) Ehkä kuitenkin pysyn toistaiseksi tekstiilimateriaaleissa!

   Poista
 4. Kiitos, kyllä kiinnostaa kuulla:)
  Ja olen samaa mieltä - jos perheenjäsenen ottaa, pitää sillä olla oikeus olla vapaasti. Meillä on kissa - ja vaikka on paikkoja, joihin alunperin en olisi sen antanut tulla, niin tuli se kuitenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niinhän se usein menee. Me ei kyllä alunperinkään ajateltu, että Maija ei saa mennä johonkin tiettyyn paikkaan. Tietysti jos näin on, se pitää opettaa pennusta pitäen, mutta sitten siitä ei saa lipsua... ja se on aika vaikeaa varmasti! :D

   Poista
 5. Olisi kyllä tosi kiva kuulla:) Ihana blogi!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig