2014/05/18

TyöpöytähaaveiluaJärkkäilin tuota työnurkkausta joku viikko takaperin uuteen järjestykseen, työpiste siirtyi ikkunan alle, Ikean Bestå -kaappi takaseinälle ja vasemmalle sain sijoitettua näin haluamani vaaterekin, tämän köyhän naisen Hay:n Loop standin (Ikeasta 7,90e).

Työpisteen suhteen haluaisin muutoksia, haaveilen hieman kevyemmästä työpisteestä, kuin tuosta Muuramen ja Valannin yhdistelmäpöydästä ja työtuolikin on vielä hakusessa. Tykkään ihan mielettömästä tästä fiiliksestä. Kuvassa on Ikean pöytä, haaveilemani Y-tuoli sekä AJ-pöytävalaisin, joista yksi näistä haaveista toteutuukin lähiviikkoina! Arvaatko mikä?

Laittakaan yksityisviestiä, jos tuo työpiste kiinnostaa, se olisi nyt vähän niinkuin myynnissä! Eli siinä on Muuramen kolmonen (mattavalkoinen), palikka sekä kiiltovalkoinen L-taso (teetetty Valannilla).  Luonnollisesti tason pinnalla on jotain kulumia, mutta oikein hyvässä kunnossa kokonaisuus vielä on.

// Styling my office.
Share:

6 kommenttia

  1. Veikkaus menee Y-tuolille, se voisi kotiutua meillekin.

    VastaaPoista
  2. Kiva muutos! Tilasta tuli monikäyttöisempi. Tuo harmaa takaseinä on mielettömän kaunis.

    VastaaPoista
  3. En yhtään ihmettele että tuo fiilis on vienyt sydämesi. Vei myös minun <3. Oma veikkaukseni osuu valaisimeen ;). Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig