2014/05/25

Korkokengät ja yhden naisen show
Täytin perjantaina vuosia ja kipaisin ripsihuollon jälkeen Mycokossa kurkkimassa, mitä ihanuuksia siellä taas oli kesäksi tullut. Tarkoituksenani oli vain piipahtaa, mutta kun näin nämä Michael Korsin upeudet -50% hintalapulla varustettuna (viime syksyn mallistoa), en voinut jättää niitä sinne hyllylle, vaan nappasin ne mukaan -itselleni syntymäpäivälahjaksi tietysti. En sinänsä ole kenkätyttöjä -panostan mieluummin laukkuihin -mutta mustat luottokorkkarini alkaa olla jo 6 vuotta vanhat ja uusien tarve oli suuri. En voisi olla löytööni tyytyväisempi!

Syntymäpäivän kunniaksi kävin sitten kaverini kanssa katsomassa Savoyssa Rock the Ballet -tanssishown, joka oli täynnä mitä lahjakkaampia tanssijoita. On ihanaa katsoa taitavaa tanssia, kuinka helpolta se näyttääkään - ja kuinka vaikeaa se todellisuudessa on.

Hellepäiviä olen päässyt viettämään perheeltä lahjaksi saamallani aurinkolaverilla, olo on ollut kuin etelän helteissä, palmut vain puuttuvat! Laverin nouto oli kyllä puolestaan varsinainen yhden naisen show, koska sitä hetken autoon tungettuamme täytyi luovuttaa -ei se vain mahtunut, vaikka miten päin koitti (ottaen huomioon, että olen saanut aikanaan ängettyä autoomme myös Egg-tuolin). Malttamattomana tilasin sitten itselleni (ja laverille) tilataxin, ja sain kuin sainkin laverin heti käyttöön, eihän näitä upeita hellepäiviä olisi halunnut missata!

//New heels by Michael Kors - a b-day gift from me to myself.
Share:

10 kommenttia

 1. Oi nuo on upeat popot!
  Mahti löytö. :)
  Sä olet varmasti ollut näky tunkemassa laveria autoon. Ja hei, tiedän tunteen, mä tungin mun pyörää 15 minsaa autoon. Malttamattomat. ry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin!! :D Todellakin malttamattomat ry. Valitettavasti en ollut maltti-jonossa kun piirteitä jaettiin!! :D

   Poista
 2. Uiui...ihanat korkkarit! Itse täytän ensi vuonna pyöreitä, ja olen päättänyt ostaa itselleni saman merkin laukun... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! MK on kiva merkki ja niillä on nyt tosi kivoja laukkuja mallistossa, kuten selma! :)

   Poista
 3. Kauniit ja itseä pitää välillä aina lahjoa. Myöhäiset onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kengät! Ja heh, minä ostelen itse itselleni aika usein lahjoja:) Syitähän löytyy; synttäriä, vuosipäivää, loman alkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo hyvään ja pahaan päivään, paisteeseen ja sateeseen. :D

   Poista
 5. Vau mitkä korkkarit Ovatko hyvät kävellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Yllättävän hyvät noin korkeiksi! On tosi napakat jalassa, ei lonksu jne. Mulla on aikea kapea jalkaterä niin monet korkkarit on liian "leveitä" lestiltään. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig