2014/07/30

Ruokapöytä ja muuta myynnissä


Kaikki te, jotka olette haikailleet meidän ruokapöydän perään, niin se olisi nyt myynnissä! Pöytä on siis Pentikistä, mutta poistunut valikoimista. Massiivitammijalka sekä lasikansi tekevät ilmeestä keveän. Koko 180x90cm eli kyseessä kuuden hengen pöytä. Muutama naarmu lasikannessa.

Hintapyyntö 600e tai korkein tarjous.
Myyty!

Lisäksi myyn tuon TineK:n muhkean ja vähänkäytetyn Basequilt -päiväpeiton, koko 260x260cm, menee hyvin 160-180cm sänkyyn. 


Hintapyyntö 150e tai korkein tarjous.
Myyty!

Näiden osalta voitte laittaa vaikka sähköpostia. Meidän asunnon ensinäyttö on ensi tiistaina, tarkemmat tiedot löytyy täältä.

// Our dining table is for sale.
Share:

4 kommenttia

 1. Hei Sanna! Minua kiinnostaisi, minkä kokoinen makuuhuoneenne Hay Tray-pöytä on? Olen ostamassa Aj-valaisinta, ja mietin että onko 40 cm korkea pöytä liian matala.

  AI niin, ja kun näköjään olet myymässä tavaraa muuttopuuhissa, niin täällä olisi yksi kiinnostunut sängynpäädystäsi;) vai onko sitä vielä Vepsäläisellä?

  Mai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Nyt pistit pahan.. se on musta se keskikoinen eli tuo 40cm korkea ja sopii musta hyvin. Sängynpäätyä löytyy Vepsäläiseltä juu vielä, mutta laitappa mulle sähköpostia niin mietitään ;)

   Poista
 2. Hei, muistatko pöydän nimeä?

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig