2014/08/10

Viimeistä päivää asuntomessuja

Tänään vietettiin Jyväskylän asuntomessuja viimeistä päivää. Itsekin pääsin sinne piihtamaan parisen viikkoa sitten ja ajattelin esitellä, minkälaisia trendejä messuilla havaitsin sisustamisen suhteen. Viime vuoden messutunnelmat löydät täältä. Itse taloihin kiinnitän harvemmin sen kummempaa huomiota, sillä rakentaminen ei ole nyt ajankohtaista.

Marokko -henkisyys näyttää pitävän pintansa. Moderniakin sisustusta höystetään marokkolaisilla yksityiskohdilla luomaan etnistä tunnelmaa.


Beni Ouarain -mattoja nähtiin tänäkin vuonna messuilla useassa eri kohteessa, klassikko on taas hetken trendikäs.Kupari metallinsävyistä on alkanut ilmestymään yhä useampiin tuotteisiin, ja onhan se todella kaunis materiaali, sopii oikein hyvin vaikka tuohon Kubuksen kynttelikköön.Design -klassikot sekä laadukkaisiin huonekaluihin panostaminen näkyi mielestäni erityisesti tässä kolleegani sisustamassa kohteessa, joka ehdottomasti oli lempikohteeni.


Pellavapetaukset ja utuinen sävymaailma makuuhuoneissa jatkavat suosiotaan.
Yksittäisinä bongauksina myös betoni sekä tiipii -teltat näkyivät messuilla.


 Rohkeiden värien käyttö tuli erityisesti esille tässä retrossa kohteessa.Metsä ja luontoaiheet olivat tänäkin vuonna esillä, erityisesti tässä Marimekon sisustamassa kohteessa. Nyt vaan täytyy viritellä hieman viherpeukaloa ja ihmetellä, miten ne omat kasvit saisi pidettyä hengissä. ;)


Sellaisia poimintoja tänä vuonna.

Iskittekö silmänne samoihin trendeihin vai menikö ihan metsään? 

// Housing fair in Finland.
Share:

6 kommenttia

 1. Ethän sä nyt metsään sun tarkan sisustusnenäsi kanssa mennyt. <3
  Juurikin nuo trendit sisustuksessa jylläävät ja kasvattavat vielä suosiotaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Hyvin samoja juttuja bongailin minäkin messuilta. Marokkoteema ja kupari pienissä määrissä näyttävät edelleen tosi kivoilta. Usein minulle tahtoo käydä niin, että innostun trendeistä vasta siinä vaiheessa kun ne ovat jo tosi last-season. Eipä sekään kai haitaksi ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha! :D No sitten saa ainakin halvalla tavarat. ;)

   Poista
 3. Osaatko sanoa mikä lattiavalaisin on kyseessä tämän postauksen seitsemännessä kuvassa, jossa on tämä lamppu ja harmaa nojatuoli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyseessä on Fritz Hansenin myymä Kaiser Idellin valaisin. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig