2014/08/26

Uusi ruokapöytä


Kauniin lasipöydän löydettyä uusi hyvä koti, löysin väliaikaisratkaisun Ikeasta toimittamaan pöydän virkaa. Kansilevy ja pukkijalat olivat edullinen sijoitus (35e), mutta ei tällä pöydällä paljon tanssita, hyvä jos syödään. ;) No ihan kivalta se ainakin näyttää ja varmasti toimii uudessa kodissakin tilapäisenä ratkaisuna ennen oikean pöydän löytämistä. En kyllä ajatuksena pidä yhtään näistä väliaikaisratkaisuista, sillä köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. 

Kuvissa vilahtaa myös Tukholman tuliainen, hopeinen pääkallo. Mikäköhän pääkallovillitys täällä on iskenyt, kun Thaimaastakin sellainen piti tuoda? Tukholman sisustusinspiraatioista tulee lisää juttua blogiin vielä tällä viikolla tarkemminkin, sillä kamera lauloi sen minkä ostoskassien kantamiselta pystyin.

// New dining table from Ikea is not stabile enough for dancing, but a cheap investment anyway.
Share:

10 kommenttia

 1. Eihän ne väliaikaisratkaisut kivoja ole, mutta kaunis versio tämäkin. Pukkijalat tuo kivasti ilmettä aina. Meillä on eletty nyt väliaikaisratkaisujen kanssa se reilu vuosi ja nyt loppumetreillä meinaa kestävyys loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! :) Kyllä ainakin hinta-ulkonäkö suhde on kohdillaan, laadusta en nyt oikein tiedä :D No kohta pääsette pidempiaikaisten ratkaisujen pariin! :)

   Poista
 2. Meillä on tuo sama Ikean viritys ja hyvin on toiminut... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva on tuokin pöytä! Täälläkin asuntoasiat etenevät, joten väliaikaisratkaisuja täytyy ehkä itsekin ruveta pian virittelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mihinkäs olette muuttamassa?

   Poista
  2. Rakennus projekti olisi haaveissa. Helsingissä haluttais pysyä, joten ensisijainen tontti on täältä. Jos se menee puihin, niin Espoon puoleltakin on katseltu. Väliaikainen asuntokin täytyisi siis löytää.

   Poista
  3. No niin! Siinä riittääkin sitten hommaa ja suunniteltavaa :)

   Poista
 4. Toi pöytähän on ihan nappi. Eikä sen tarvitse olla huono hankinta, laitat varastoon jalat ja levyn, kun ostat uuden pöydän. Tulevia juhlia tai pöytäpinta-alaa tulet varmasti vielä joskus tarvitsemaan. ;)
  Ja kiitti muistutuksesta, munhan täytyy kaivaa mun Kale varastosta, jonne se meni kesäksi. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Jonna! Tarjoilupöytä sitten! :) Sullakin on niitä pääkalloja, ja mä muistan :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig