2013/10/12

Syksyinen pellavapetaus Balmuirilla

 Joko siellä on Hullut päivät hulluteltu?

Itse jätin tietoisesti koko tapahtuman tänä vuonna väliin, sillä ajatus keltaisten kassien keskellä kohkaamisesta sai aikaan lähinnä epämielyttäviä tuntemuksia. Ja koska olin niin tomera enkä sortunut hullutuksiin, päätin palkita itseni hullujen hankintojen sijaan järkevällä ostoksella, josta olen jo pitkään haaveillut.

Balmuirin pellavalakanat ovat keikkuneet haavelistalla jo varmaankin vuoden verran ja olen matkan varrella sortunut testaamaan vertailun vuoksi mm. Annon pellavatyynyliinoja, joiden laatuun olin kuitenkin pettynyt. Ja koska tarkoituksenani on hankkia kotiin ennemmin niitä pitkäaikaisia elämänkumppaneita yhden illan juttujen sijaan, oli päätös Balmuirin laadukkaista lakanoista syntynyt.


Pehmeät, mutta jämäkät. Ryppyisen rennot, mutta kuitenkin laadukkaat. Hankin tuplapussilakanan sekä isot tyynyliinat harmaan sävyssä sekä pienemmät tyynyliina beigenvärisinä. Mukaan petaukseen eksyi tietysti tuttuun tyyliin myös ripaus vaaleanpunaista pellavaisen koristetyynyn sekä Himlan torkkupeiton muodossa. Kaunis hortensia kulkeutui kotiin Vepsäläisellä järjestetystä VIP-sisustusillasta, jossa asiakkaita riitti iltamyöhään asti.

Kaikille Balmuirin lakanoita himonneille tiedoksi, että Vepsäläisellä on nyt tutustumistarjouksena Balmuirin lakanat -20%! Täältä näet valikoiman.

Joko sielläkin on hurahdettu pellavalakanoihin?

Share:

28 kommenttia

  1. Kauniita värisävyjä, ja sänky on oikein kutsuvan näköinen eli uni tulee varmasti hyvin noin pehmoisen näköisessä pedissä :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit värit petauksessa, harmaa ja vaaleanpunainen sopii hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on itselle hyvin mieleinen väriyhdistelmä kyllä! :)

      Poista
  3. Onpa kutsuvan ja pehmeän näköinen petaus. Tykkään muuten kovin tuosta yöpöydän valaisimesta. Tosi kiva. Pidän myös kun johto saa reilusti olla esillä, eikä sitä ole yritetty piilottaa. Kivannäköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yöpöydän valaisin on Fritz Hansenin Kaiser. Enpä ole ajatellut johtoa tuolta kantilta, mutta on kyllä totta niinkuin sanoit: johto näyttää oikeasti ihan kivalta! :)

      Poista
  4. Täällä myös Balmuirit pedattu tänään vuoteeseen:) Ihan parhaat <3
    Itselläni ollut muutaman vuoden ja nyt viimeisin hankinta heidän aluslakana, joka kruunaa kokonaisuuden :)
    Annoa on kokeilut ja HM, en ollut myöskään laatuun tyytyväinen, näin on hyvä.
    Tunnelmallinen on kuvasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anne! Aluslakana on täällä vielä hankkimatta, ehkä sitten joskus.. :) Ajattelin kyllä kokeilla noita H&M:n pellavalakanoita vielä. :)

      Poista
  5. Haavelistalla keikkuu edelleeen nuo ihanat pellavalakanat :). Ja yhdyn sanoihisi hulluttelusta ja keltaisten kassien aikaansaamasta ähkystä. Jotenkin tällä kertaa se ei innostanut lainkaan. Katsotaan kestääkö ähky ensi kertaan vai joko taas silloin uskaltaudun hulluilemaan ;). Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pitää mennä fiiliksen mukaan ja nyt ei keltaiset kassit houkuttaneet yhtään. Kuvastoa yritin monta kertaa selata, mutta ei sieltäkään oikein mitään tarttunut. :)

      Poista
  6. Kaunis väriyhdistelmä. Tuo vaaleanpunainen tuo ihanan hempeän ja naisellisen tunnelman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Itsekun tykkään tuikkia tuota vaaleanpunaista vähän jokapuolelle... se on lempiväri <3

      Poista
  7. Todella kauniin näköistä! Itsekin pitäydyin vain yhdessä pitkään suunnitellussa (ja halvassa) nettiostoksessa Hullareiden kanssa... Meillä kun ei Stockmannia täällä ole ja useamman tuotteen metsästäminen netistä aamukahdeksalta nostattaa verenpainetta liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuollainen suunnitelmallinen ostaminen on hyvä. :) Itselle ei tälläkertaa kuvastosta löytynyt mitään.

      Poista
  8. Todella kauniit. Mä voisin tulla teille nukkumaan -niin kutsuvalta ne näyttävät :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, voi ei! Täällä on jo meidän lisäksi Maija aina nukkumassa, mutta eiköhän aina yksi mahdu lisää.. :D

      Poista
  9. On hurahdettu! Kesällä ostettu H&M:n harmaat pellavalakanat ja lakanoissa on nukuttanut kuin kesämökillä, ihanan vilpoisaa ja sopivasti karheutta. Kaunis petaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IIh! Ostan varmaan itsekin kesäksi nuo H&M: valkoiset pellavat ihan vertailun vuoksi. :)

      Poista
  10. Ihanat sävyt petauksessa - kaunis!!! :)

    VastaaPoista
  11. Kauniin ja kutsuvan näköinen petaus. ♥ Itsekin olen hurahtanut pellavalakanoihin, mutta omani on hankittu henkkamaukalta. Sen verran miellyttävät ovat olleet, että vähän meinaa harmittaa ne kaikki nätit puuvillalakanat kaapissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Toivottavasti täällä tulee vielä puuvilloillekin käyttöä, nekin kun ovat ihanat <3 Mutta ymmärrän kyllä tunteen... aika ihanilta nämä pellavat vaikuttavat. :)

      Poista
  12. Oi että noi lakanat on ihanan näköiset. Toi harmaa on täydellinen väri. :)
    Ja kaunis on myös petaus! <3

    VastaaPoista
  13. Oih ihanilta näyttää! En ole vieläkään uskaltautunut ostamaan pellavalakanoita karheuden pelossa, mutta silmää ne kyllä miellyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeileppa joskus huviksesi tuota Balmuirin tuntua, se on ihan uskomattoman pehmeä!! Muistan kuin kokeilin lakanoita ekan kerran jossain liikkeessä ja en voinut uskoa että ne on pellavaa -niin pehmeitä ovat :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig