2013/10/03

Beni Ouarain ja poufAh. Beni ouarain -matto ja Zoco Homelta blogiyhteistyönä saatu nahkainen pouf ovat vallanneet olohuoneen ja muodostava täydellisen parin. 

Matto sai luvan tulla olohuoneeseen, vaikka aluksi mies vastusteli. Hän oli sitä mieltä, että 40 vuotta vanha, kulahtanut ja likainen vintage-aarteeni oli älyttömin ostos ikinä. Mies jo ehti kuvailla, kuinka tuossa matolla ovat berberiheimolaiset synnyttäneet, syöneet, kuolleet ja juhlineet. Hah. Eipä voisi osua enemmän oikeaan! Yksi ihanimmista puolista matossa on, että koska se on jo valmiiksi nuhjuinen, ei tarvitse stressata ollenkaan, josko Maija päättää oksentaa sille tai syödä sen nurkat -sekaan vaan, sinne kyllä mahtuu!

Valkoinen pouf sopii maton kanssa kuin nenä päähän ja toimii jalkatukena PK22-tuoleilla istuttaessa. Kiitos vielä Zoco Homelle ihanasta rahista! Muutkin tuota marokkolaista rahia halajavat, pitäkää mielessä, että vielä lokakuun ajan on ilmaiset postikulut!

Mitäs te pidätte tuosta uudesta parivaljakosta meidän olohuoneen lattialla?

Share:

34 kommenttia

 1. Ihan valtavan ihana kombo! Tai oikeastaan trio, sillä Maija on niin ihku <3

  VastaaPoista
 2. Meidän matto tuli tänään ja olen kyllä niin ylpeä omistaja myös :). Meillä tulo viivästyi, kun tulli oli laskenut maksut ihan pieleen, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kaunis pari!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja harmooninen kokonaisuus! Sekä pouffi että matto ovat kuin tehty teille. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Sopii teille kyllä todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jossu! Olen kyllä todella tyytyväinen itsekin. :)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus, matto on kyllä kaunis

  VastaaPoista
 6. Täydellisen näköinen yhdistelmä! Hah, noita miesten ajatuksia joskus! :D

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Joo hahaha, kun kyseessä on vintage tuote, niin toki se on nähnytkin elämää ja voi hyvin olla, että juurikin tuollaista mitä mies kuvaili, kun se on ollut berberiheimon telttojen lattialämmikkeenä. :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Juu Maija on kiintynyt poufiin, tökkii sitä ja nuolee. Miksi ? :D

   Poista
 8. Asetun kyllä miehesi kannalle. En minäkään välittäisi likaisesta matosta lattiallani. Joskus nämä makuasiat ovat aika mystisiä, ja onneksi olemme erilaisia.

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kyseessä on vintage-matto, tiettyä kulumaa ja pinttymää on väkisinkin. Onneksi mieskin vihdoin tämän ymmärsi, sillä se on koko tämän maton juju että se on nähnyt elämää! :)

   Poista
 9. Kauniilta näyttää! Onnea upeasta matosta! Kysymys heräsi, eikö mattoa oltu pestyennen myyntiä? Katsomani vintage matot (benit) ovat olleet täysin putsattuja, toki kulumia ja pinttymiä voi olla vanhoissa matoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Matto on kyllä ollut pesussa, sillä se ei tuoksu miltään, mutta kulumaa ja pinttynyttä likaa hieman on. Toki osasin näin odottaakkin, sillä 40 vuotta vanha matto ei voi mitenkään olla kuin uusi. Eri juttu on sitten nämä 2000-luvun reproduktiot, jotka ovat uudenveroisia. Minulle se on täydellinen tuollaisenaan -epätäydellisenä. :)

   Poista
 10. Oih, kaunista! Harmoninen kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 11. Omaan silmääni näyttää siltä, että ei voisi paremmalta näyttää. Tosin suurimmat silmää hivelevät kauneuspisteet saa etuoikeutetusti Maija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti!! <3 Maija on tietysti ykkönen ja muut tekijät vain korostavat hänen kauneuttaan :D

   Poista
 12. Tämä kyseinen mattovillitys ei saa kyllä täältä peukkua ollenkaan, en ymmärrä, mikä näissä viehättää...mutta onneksi makuja on monia eikä niistä sen eenmäpää kannata kiistellä. Muuten teillä on kyllä ihan sykähdyttävän kaunis ja kodikas olohuone ihanalla värimaailmalla, kuten koko muukin koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Makuja on todellakin monia, itseäni matto viehättää lähinnä persoonallisella, etnisellä ilmeellään. :)

   Poista
 13. nuo on vaan niin makee yhdistelmä. Retromoderniin sisustukseen myös valkoinen pouffi sopii todella hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on aika makeeta, miten monenlaiseen sisustukseen tuollainen marokkolainen meininki istuu.

   Poista
 14. Pouf on i-ha-na, niinkuin sisustuksesi muutoinkin. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 15. Kyselinkin aiemmin sinulta, viesti nähtävästi poistettu, mitä tarkoittaa blogiyhteistyö? Olisi kiva jos vastaisit, sillä minulle hiipi mieleen epäilys, että saisit ilmaiseksi tavaraa, josta kirjoitat sitten blogiin? Korjaa, jos olen väärässä. Tämä toisinsanoen tarkoittaisi sitä, että silloin sinulla ei ole vapaata sanaa, vaan maksettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyselit ja vastasinkin viestiisi. Homman nimi on se, että saan kyllä tavaraa, mutta tavara on aina sellaista, jonka itse ostaisin muutenkin. En koskaan esittele blogissani tuotteita, joista en pidä. Osa yhteistyökuvioista tulee omasta ehdotuksestani, jos olen jokatapauksessa ajatellut hankkia tuotteen. Osa yhteistyökuvioista puolestaan tulee siten, että yritys itse ehdottaa sitä. Jos saan tavaraa blogiyhteistyönä, niin olen maksanut siitä osan hinnasta/saanut ilmaiseksi. Mutta tuote on kuitenkin sellainen, jonka hankkisin itse muutenkin, saisin alennusta siitä tai ei. Ja minulla kyllä on vapaa sana aivan täysin näissä hommissa, että lähden mukaan yhteistyöhön vai en. Toivottavasti selvensi asiaa. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, tämä selvensi asiaa, mutta tarkoitin siis hiukan eri tavalla vapaata sanaa, mitä olit ymmärtänyt. Blogeissa valitettavasti törmää nykyisin tähän ilmiöön; sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

   Poista
  3. Ymmärrän, että lukijana se saattaa vaikuttaa siltä, mutta en tosiaan koskaan esittelisi blogissa mitään muuta kuin tuotteita, joita tosiaan itsekin voisin ostaa tai joiden takana seison 100%. On toki kiva, että näin tästä saa hieman "palkkaakin" kun kyllä tähän kirjoitteluun kuvauksineen saa kulumaan ihan kiitettävästi aikaa, vaikka mitään varsinaista palkkaa ei tulekaan. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig