2013/10/17

Hay Tray


 Miedän olohuoneeseen on saapunut nyt yksi blogeissakin paljon pyörinyt tuote: kaunis Hayn Tray-pöytä keskikokoisena. Se pääsi alustavasti vanhan oven eteen ja toin makuuhuoneesta sen päälle Louis Poulsenin PH 3/2 valaisimen, joka on oikea silmäteräni. Tykkään vanhan oven ja modernin pöydän kontrastista, mutta saa nähdä minne tuo pöytä lopulta päätyy. Sehän toimisi hyvin myös vaikka yöpöytänä... Hauska oli myös huomata pöydän ja byLassenin Kubus-kynttelikön yhteneväinen muoto. Mies ihmettelikin pöydän saapuessa kotiin ja nähtyään vain sen rungon, että miksi olin tilannut meille uuden isomman kynttelikön. Olisi aika suuruudenhullu tuon pöydän kokoinen kynttelikkö, mutta miksipä ei! ;)

Mitä mieltä muuten olette näistä ns. blogituotteista? 

On Annon Pandora-mattoa, String-pocketia, Tray pöytää, Kartellin Ghost -tuoleja ja Eameseja. Itseäni ei haittaa hankkia tuotteita, joita on jo monella muullakin -sehän vain todistaa, että tuote on hyviksi havaittu! Häiritseekö sinua lukijana, kun blogeissa vilahtavat samat tuotteet tai vaikuttaako se omaan ostopäätökseesi?


Maija ei muuten yhtään tykkää mun uudesta kamerasta, ei suostu oikein kuvattavaksi, murahtelee vaan kameralle ja lähtee karkuun. Harjoitukset jatkuvat.

Iloa päivääsi!
Share:

31 kommenttia

 1. Minun täytyy myöntää, että minä kyllästyn. Eamesit ovat tällä hetkellä pahimmat hylkiöt meillä, kun olen niihin niin kyllästynyt, kun niitä joka paikassa vilahtelee. Meillä on kaksi keinua ja olenkin ne sitten joskus talon valmistuessa ajatellut laittaa lastenhuoneisiin, jotta ne eivät ole koko ajan silmissä. Pandora matto kuuluu myös kyllästyminen kastiin, mutta ihme kyllä Tray ja String ei vielä kyllästytä, vaikka niitä niin paljon onkin kaikilla. Ehkä ne ovat niin pelkistettyjä, jotta tuollaista kyllästymisreaktiota ei niin helposti tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onko Eamesit ihan hylkiöt! :/ Musta ne on edelleen kauniit, toki itseäkin ne välillä kyllästyttää, kun on viimeiset 7 vuotta katsellut. Ja yhdessä vaiheessa alkoi ärsyttämään, kun "kaikilla oli ne". Mutta kuitenkin tuolit ovat klassikot ja ne varmaan on mulla vielä tosi pitkään. Seiska tuolit ovat sitten toinen vaihtoehto, tosin monella niitäkin.

   Poista
 2. Jotkut jutut ovat niin klassikkoja, ettei niihin helposti kyllästy, ja tuo Hayn Tray-pöytä lukeutuu sellaisiin. Enemmän minua kyllästyttää se, jos koko sisustus koostuu pelkästään blogeissa tiuhaan esiintyvistä esineistä, julisteista ja muista yksityiskohdista eikä kotia erota muista "blogikodeista". Yleisiäkin juttuja kun voi yhdistellä monella tavalla ja jo muutama vanha tai muuten persoonallinen kaluste tuo kokonaisuuteen kummasti särmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! :) Klassikot yleensäkin ovat sellaisia, että kestävä aikaa visuaalisesti. Yksi sellainen on mm. tuo poulsenin valaisin, mistä tykkään kovasti ja sitä ei (onnneksi) monessa kodissa näy. Just niillä omilla jutuilla voi sitten tuoda persoonaan sisustukseen, vaikka koti olisikin muuten klassikoita täynnä.

   Poista
 3. Kuten Riikka sanoi: en kyllästy klassikoihin. Tosin nyt alkaa olemaan aikas monessa kodissa, kuten itsellänikin Tray, mutta on ollut jo kauan ja nykyään monessa blogissa, hyväksi havaittu :)
  Kaunis on myös teillä, sopii hyvin vanhan oven kumppaniksi, uusi ja vanha hyvin yhteen soppii :)
  Maijalle terkut ;)
  Onko sohvapöytänne oma tekemä ?
  Se on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi ja vanha todellakin yhteen sopiii :) Sohvapöytä on puusepän tekemä, vanhoista lattialankuista ja kottikärryn pyörät alla. Kiitos, se on todella mieleinen kaluste!

   Poista
 4. Tuon oven sävy on äärettömän kaunis ja liitto Trayn ja etenkin PH:n kanssa näyttää hyvältä. Kun kalusteita pyörittelee työkseen ja vielä blogeissa osaa näkyy paljon, huomaan kyllästyväni joihinkin tuotteisiin melko pian. Trayt meilläkin on, enkä ole kyllästynyt niiden ilmeeseen vielä, epäkäytännöllisyyteen kylläkin. Saamarin pölynkerääjäpesiä, etenkin mustina, ovat :)
  Idea asian korjaamiseksi on jo työn alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Ovi on todella kaunotar. Sama juttu täällä, kun pyörii klassikoiden kanssa päivät pitkät, niin hieman turtuu niihin. Voi, tuo musta tray kyllä varmasti kerää pölyä, niinkuin mustat pinnat aina. :/

   Poista
 5. Itsestäni ainakin on kiva katsoa tuttuja esineitä ja huonekaluja erilaisissa ympäristöissä. Siitä saa vinkkejä itsellekin jos päällä on sisustusjumi. :) Samoin meillä vahvistuu jonkun tuotteen kestävyys ja laatu, jos siihen muut ovat olleet tyytyväisiä sillä ei sitä huvikseen lähde vähänkään kalliimpia tuotteita testimielessä ostamaan. Meillä on ollut sohvapöydän harkinta ja hankita mietteissä jo pitkään ja juuri tuo Hay Tray on ollut yhtenä vaihtoehtona. Toistaiseksi mennään kahdella vanhalla vaihtoehdolla kunnes ollaan ihan varmoja oikeasta uudesta pöydästä. :)


  http://kotitetris.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, että erilaiset ympäristöt muokkaavat noista "blogitavaroistakin" aina erilaisen. :) Ja muilta on hyvä saada sitten vinkkejä käytöstä.

   Poista
 6. Pikkasen tahtoo kyllästyttää. Klassikot ei, vaan muut ns. sesonkijutut ja sälät. Mutta useimmitenhan nämä tavarat vilisee blogeissa vaan, normaalissa elämässä kovinkaan monella ystävällä taikka tutulla ei ole samoja huonekaluja taikka printtejä seinilä. Esimerkiksi itselläni ei ole edes "perstuntumaa" Eamesin tuoleihin vaikka ne niin nähtyjä onkin. Kenelläkään tutulla ei ole eikä meiltä kotoakaan moisia löydy. Vaan nytpä ne keikkuu haavelistalla.... :)

  Kivoja kuvia ja aivan ihanahan tuo pöytä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä blogimaailmahan on selkeästi erikseen ja siellä vilahtavat tiuhaan tietyt tavarat. Noi Eamesit on kyllä ihanat ja niin käytännöllisetkin, että voin lämpimästi suositella. Pöytä on mustakin magea :)

   Poista
 7. Kääääk mun haavepöytä siellä... NIIN IHANA :) Ihanaa torstaita kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, voih. No sinne uuteen kotiin sitten <3 samoin kaunotar.

   Poista
 8. Minua ei kyllästytä katsella samoja tuotteita blogeissa, jokainenhan luo kodistaan sellaisen missä viihtyy. Minulle riittää se,että jos bloggaaja itse pitää tuotteistaan ja ne ovat hänen näköisiään. Mutta sellaisesta kulutushysteriästä en pidä, että ostetaan jotain design juttuja millä todistellaan joillekin, että vitsit mulla on nyt viimeisen päälle olevia design tuotteita ja kuukauden päästä ne samaiset tuotteet myydään pois kun kyllästyttiin...Sitä en ymmärrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se tavaroiden hirveän tiuhaan vaihtaminen aina jostain kertoo. Toki sisustaminen on itselläkin harrastus, eli tyynyjä yms. saatetaan vaihtaa tiuhaankin, mutta suurin osa on sellaisia hankintoja, joita uskoo katsovan vuosia eteenpäin. Tämä Tray on toivottavasti yksi niistä. Se vaikuttaa niin monikäyttöiseltä ja tuollaisia pikkupöytiä nyt tarvitsee aina! :)

   Poista
 9. Täällä huokaillaan - on kyllä niin harmoninen kokonaisuus. Näyttää vaan niin rennolta ja tyylikkäältä. Tuo vanha ovi sopii vielä tähän kaikkeen niin kivasti. Ja tray on vaan niin ihana. Itsekin sen vasta hankin, ja se todella ilahduttaa olohuoneessa hurjasti. :) Hauska tuo kynttilänjalka olettamus herralta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoistasi, tray on kyllä mainio hankinta. Herra olettaa juu usein kaikkea hassua, pilke silmäkulmassa :D

   Poista
 10. Ihana pöytä - mäkin olen haaveillut tosta jo puoli vuotta :)
  Käy hyvin teille.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Sitten vaan joulupukille rustaamaan kirjettä.. ;)

   Poista
 11. Niin kaunista <3 Sinulla on kyllä silmää.:))

  VastaaPoista
 12. Kaunista on! Teidän valkoinen tiiliseinä on ah niin ihana (saisiko siitä oman postauksen vaikka tyyliin uuden järkkärin testaamista? :) Minua ei design blogeissa häiritse, päin vastoin! Kiva nähdä blogeissa kuinka erilaisia design huonekaluja ja tuotteita voi asetella eri tavoilla ja muutella kodin ilmettä.
  Ihailen tuota kaunista Tray-pöytää, mutta minulle riittää sen osalta pöydän ihastelu muiden kodeissa. Meille ei mahdu lisää pöytiä ja Tray ei sovi nykyiseen Artek-Muurame-Seiska-Artemide-sun muu sekoitukseen.
  Blogeista saa kivoja ideoita huonekalujen ja lamppujen pyöritykseen kotona. Minulla blogit vaikuttavat jonkin verran pienhankintoihin. Sohvatyynykausi meni onneksi ohi jo monta vuotta sitten.

  Ikävä juttu tuo Maijan kamerapelko. Toivottavasti menee ohi. Meillä toinen kissa saa nykyisin jostain kumman syystä kauhean slaagin nähdessään miehen Canon 5D:n, ennen on kamerasta viis veisannut. Kissakuvat pitää sitten ottaa nykyisin muulla kalustolla, ja niitähän täällä riittää... (miksi kaikki kamerasälä on aina kamerakaapin ulkopuolella??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiiliseinä oli yksi juttu, johon tässä asunnossa palavasti ihastuttiin. Tuo tiiliseinän kuvaaminen pitää pistää korvan taakse! Musta toi tray voisi hyvinkin sopia noiden muidenkin upeiden klassikoiden kaveriksi, joita teillä löytyykin kodista vino pino, kun on niin yksinkertainen kuitenkin. Maijan kamerapelko on todennäköisesti ohimenevää sorttia, kunhan tuossa aikansa murahtelee niin sitten pääsee sinuksi, että ei se kamera mikään niin vaarallinen otus ollutkaan.

   Poista
 13. Tänään juuri mietin, että meidän Tray-pöytään en todellakaan ole kyllästynyt vajaan parin vuoden aikana, vaikka sitä monissa blogeissakin näkyy, olen jopa miettinyt pienemmän kaverin hankkimista sen rinnalle. Samoin edelleenkin, viiden vuoden jälkeen, Kartellin Bourgie on ihana, vaikka jossain vaiheessa mietinkin, että näinköhän sen rönsyiseen muotoon joku päivä kyllästyn. Eamesin tuoleista haaveilin tähän kotiin muuttaessamme 7 vuotta sitten ja vaikka niitä vilisee täällä blogimaailmassa karrikoidusti joka kolmannessa kodissa, niin maanantaina tein silti ostopäätöksen ja pari sellaista on meille viimein matkalla. Klassikot on klassikoita. Kestävät aikaa ja eri tiloja. Jotain ostoksia olen hitusen katunutkin, Ikean blogimatto mietityttää edelleen ja voi olla, että se osoittautuu vielä hudiksi, mutta menköön nyt vielä jonkin tovin.
  Täällä blogimaailmassa tosiaan tuntuu, että tiettyjä tuotteita on vähintään kaikilla, niin "oikeassa maailmassa" loppujen lopuksi todella harvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu monen tuotteen kanssa! Bourgieta mietin minäkin silloin jo 5 vuotta sitten kun ostin ghost tuolin, mutta sitten ajattelin, että siihen kyllästyn ja jätin ostamatta. No ostin valaisimen sitten kuitenkin nyt viime syksynä, kun se edelleen viehätti ja tykkään siitä tosi paljon edelleen koukeroisuudesta huolimatta. :) Siihen tulee todella kirkas valo, joka on hyvä juttu, kun on vähän samalla mun työ- ja meikkausvalona. Se on totta, että "oikeassa maailmassa" nuo blogituotteet eivät varmastikaan ole niin kovin yleisiä.

   Poista
 14. Mua ei haittaa ollenkaan, että monilla on samat tuotteet ja tavarat. Ei kai kukaan oikeasti osta niitä siksi, että niitä on muillakin, vaan siksi että ne on itseään miellyttäviä. Maailmassa on niin paljon ihmisiä, että menisi aika vaikeaksi, jos yrittäisi haalia ympärilleen tavaraa, jota kellään muulla ei vielä ole. :D Ja sehän sitten taas on myös ihan typerää, että ei voi ostaa itselleen vaikkapa kivaa pöytää koska se on niin monella. Eli jos päätös perustuu vain tuollaisiin asioihin, niin koen sen aika typeräksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei muakaan, ne on kuitenkin aina erilaisissa ympäristöissä :) Joo jos jostain tavarasta todella tykkää, niin olisi kyllä kumma päätös luopua sen hankkimisesta siksi, että muillakin on se :D

   Poista
 15. Pöytä on kaunis ja sopii teille mainiosti, sitä meillekin olen useaan otteeseen miettinyt, mutta toistaiseksi ei sitä täydellistä paikkaa ole löytynyt.

  Ymmärrän sen, että blogimaailmassa monet samat tuotteet vilahtelevat kodeissa ahkeraan. Kuitenkin me kaikki sisustamme sitä omaa kotiamme ihan itseämme varten, ei kenellekään muulle. Joten mitä se haittaa jos kodeista löytyy Kubusta, Hayn Trayta, Muuton Dotseja tai jotain muuta vastaavaa, jos ne miellyttävät sitä kodin omistajaa. Eikä sen pitäisi olla ihme, että samat asiat miellyttävät samanhenkisiä ihmisiä. En kuitenkaan sanoisi, että kenenkään koti meistä bloggaajistakaan on samanlainen, jokainen tuo kuitenkin kotiinsa ne omat kerrostumansa, perityt kalusteet, taulut, Ikeat, sun muut, joista se erilaisuus loppumetreille määräytyy. Olen sitä mieltä, että jos jostain kalusteesta ihan oikeasti pitää ei se menetä hohtoaan vaikka muilla olisi samanlainen tai sitten ostoperuste on ollut alunperin väärä.

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään todella paljon! :) Totta turiset, kaikki kodit ovat jokatapauksessa erilaisia, vaikka joitain samoja tavaroita välillä vilahteleekin. Mukavaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 16. Aivan ihana tunnelma teidän olkkarissa! Todella kaunis :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig