2013/10/29

Tuolihimotus

Kuvat: Pinterest

Jos meillä ei olisi olohuoneessa Fritz Hansenin PK22-nojatuoleja, olisi nämä Arne Norellin suunnittelemat Sirocco -tuolit ehdoton valinta. Tämä Safari -tuoliksi kutsuttu ilmestys olisi ihana juurikin tuossa konjakinsävyisessä nahassa ja tiikinsävyisellä puurungolla. Vaikka tuoli on selkeästi ehkä rouheampi kuin makuni yleensä, se miellyttää hurjasti ja toisi muuten niin pelkistettyyn tilaan kivaa särmää. Jos teillä on sama himotuksen kohde, niin näitä kaunottaria voi metsästää vintage-löytöinä esimerkiksi Bukowskilta tai ulkomaisista nettihuutokaupoista.
Share:

12 kommenttia

 1. Minustakin safarituolit ovat kauniit. Niitä on näkynyt nyt vain niin paljon modernin sisustuksen piristäjinä, että itselläni tulee niistä sellainen stailattu lehtikotifiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat!! Ai, en ole huomannut että ne ovat nyt jotenkin erityisesti esillä, mutta voi tietysti olla! Mutta tokihan nuo ovat iättömät klassikot (kuten esim. 7-tuolit, joita on myös aina esillä), vaikkakin nyt niin trendikkäät. :)

   Poista
 2. Safarituolit ovat nyt kovasti esillä ja trendikkäätkin ja mikä ettei, ovathan ne tosi kauniit. Mutta taidan olla puolueellinen, koska konjakinvärinen nahka on aina ollut heikko kohtani. Omistan kai kolmet mustat saapikkaat ja nilkkurit, mutta ööö... paljon enemmän konjakinvärisiä...ja laukkujakin on siunaantunut muutama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kulunut konjakkinen nahka on U-P-E-A! En yhtään ihmettele että olet hurahtanut!! :)

   Poista
 3. Kyllä pistää kyseinen tuoli tämänkin tytön jaloissa villasukat pyörimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunis, rento ja linjakas tuoli yhtäaikaisesti! :)

   Poista
 4. Aivan ihanat tuolit. Kolahtaa minuun tietysti ihan täysillä :) Tuota Sköna Hemmin kuvaa olenkin ihaillut monet kerrat. Huoneen sisustus on kerrassaan viehättävä. Tulee taas kaipuu sisal-mattoon. Meillä oli olkkarissa vuosikausia melkein samanlainen sisal-matto. Pitäisikö taas kerran päivittää ainakin eteinen sisalilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! En yhtään ihmettele että kolahtaa! :) Skönahemin kuvassa on niin kodikas tunnelma. Sisalmatot on niin ihania! Eteisessäkin toimivat tosi hyvin. <3

   Poista
 5. Tuo olisi kyllä niin ihana tuoli! En kyllä tiedä millainen olisi istua, en ole koskaan kokeillut..? Konjakinvärinen nahka on niin kaunista! Erityisen ihana tuo olisi sellaisena vanhana, vähän resuisena jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten itsekään tiedä millainen on istua, mutta näyttää kyllä hyvältä. Juu sellainen patinoitunut resuinen tuoli olisi just se juttu! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig