2013/10/26

Cafe Latte Spirit


Sain Cafe latte spirit -sisustuspuotia pitävältä Leealta kutsun tulla tutustumaan hänen ihanaan kartanomaisemissa sijaitsevaan myymäläänsä. Tämä suloisen pieni lifestylepuoti sijaitsee tunnelmallissa vanhassa kanalassa Espoon Leppävaarassa ja valikoima on suorastaan suoraan omien suosikkieni listalta! Tämä Leean lapsuudenkodin pihamaalla sijaitseva hurmaava, kartanon kylkeen pystytetty pieni liike kutsuu perehtymään runsaaseen sisustusvalikoimaan ja huokailemaan ihastuksista. Lisäpisteitä tietysti sai vielä puodin pitäjän suloinen Lillan -koira, joka ystävystyi meidän Maijan kanssa oitis. 


Valikoimista löytyy niin kauniita sisustustuotteita, vaatteita kuin myös vanhoja, itse kunnostettuja huonekaluja. Cafe latte kuvaa rauhallista elämäntyyliä ja sisustuksen sävymaailmaa, joka on mustaa kuin kahvi ja valkoista kuin maito. Ja vaikka kyseessä onkin sisustuspuoti, lupaa Leea tarjota asiakkailleen myös liikkeen nimensä mukaisesti pehmeää kahvia.

Yksi lempisisustusmerkeistä on selkästi tällä hetkellä tanskalainen TineK ja valikoima putiikilla oli kattava. Yläpuolella kuvassa olevalta valkoiselta TineK:n tarjottimelta kelpaisi nauttia aamupala sunnuntaina pitkään sängyssä makoillen ja kahvia hörppien. Paljettinen korikassi sopisi upeasti vaikka huivien säilytykseen.


Lisäksi ihanat marokkolaiset Zoco Homen sisustustuotteet ovat löytäneet tiensä liikkeeseen ja valikomista löytyy niin poufit, lyhdyt kuin uniikit vintagetarjottimetkin.


Lisäksi puodilla oli runsas valikoima erilaisia lyhtyjä, kyntteliköitä sekä jouluaiheisia sisustusesineitä. 


Iik! Cafe Latte Spirit oli saanut myös ihanan marokkolaisen Beni Ouarain -maton valikoimiinsa.


Hunkydoryn upeat neuleet löytyvät myös putiikilta. Ne ovat todella suosittuja Ruotsissa ja rantautuneet Suomeenkin pikkuhiljaa.  Raita- ja tähtineuleiden lisäksi valikoimissa on tuo ihana siipineule.Myöskin käsityönä tehtyjä, lampaantaljasta valmistettuja istuinalusia sekä kynttilälyhtyjä löytyi puodilta. Oi, kun nuo pörröiset kynttilämanttelit näyttäisi upealta talvisessa kattauksessa jollakin rouhealla pöydällä!


Liikkeessä oli esillä myös pehmeitä koiria.. Hups! Lillan -söpöliini ei tainnutkaan olla myynnissä, vaikka mieluusti varmasti moni ottaisi sen kassissa mukana kotiin. ;)


Cafe latte spirit-puodilla on myös nettiputiikki, josta löydät osan ihanasta valikoimasta. Puodinpitäjä Leea pitää myös omaa blogia ja Facebook -sivutkin löytyvät, mikäli haluat pysyä ajantasalla liikkeen valikoimista ja vaikkapa lähestyvistä joulumarkkinoista kartanon pihalla.

Suosittelen lämpimästä tekemään vierailun tuonne tunnelmalliseen myymälään, sillä päällimmäisenä itsellä oli auton kurvatessa kartanon pihalta pois, että tänne täytyy palata pian uudestaan.

Ja eihän tuolta ilman mukaanviemisiä tietenkään päässyt lähtemään, niistä postausta vielä myöhemmin.

p.s. pahoittelen runsasta "ihanan", "upean" ja "tunnelmallisen" sanojen käyttöjä, mutta niitä ei vain voinut olla tämän liikkeen kohdalla käyttämättä ;)
Share:

20 kommenttia

 1. En voinut olla päästämättä oih huokauksia tätä lukiessani ja kuvia ihastellessani! Aivan ihana putiikki! Tämä menee heti must see-listalle!:)

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni meidän ihana Frida oli hankkinut tuolta TineK:n kynttiläkalenterin, jollaista olen himoinnut jo viime vuodesta. <3 Pitäisi ehkä käydä joku kerta ihastelemassa ja kuvaamassa tuota tunnelmallista myymälää ympäristöineen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta tunnelmalliselta puodilta näyttää, harmi että se on niin kaukana, ettei pääse käymään :)

  VastaaPoista
 4. Täytyypä piipahtaa joskus. Kaikkea ihanaa olet kuvannut :) Hyvin sulautuu koiruuskaveritkin kuviin. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tuo liike oli kyllä täynnä ja koirakaverit sopivat sisustukseen! :D

   Poista
 5. Kävinkin tuolla juuri reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa, kerrassaan hurmaava puoti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olet jo ehtinyt piipahtamaan! Jee! :) Ostitko jotain?

   Poista
  2. Ei ollut rahaa mukana kun olin kävelylenkillä, mutta jos olisi ollut, niin jotain olisi varmasri lähenyt matkaan :) Täytyy siis mennä uudelleen!

   Poista
  3. Voi että! No sitten uusintareissu! :)

   Poista
 6. Ihanan näköinen liike. Ehkä pakko päästä kurkkaamaan... :)

  VastaaPoista
 7. Tuo on siis niiiiin IHANA liike. Olen ihan love <3 Ei ihme, että tuli ylistyssanoja...

  VastaaPoista
 8. Mun on niin pitkään jo pitänyt päästä käymään tuolla suloisuudessa, mutta himputti tätä ainaista kiirettä! Nyt laitan kalenteriin ajan ja houkuttelen ukko kultaseni mun kanssa pikku päiväretkelle. Ihanalta näytti joka kuva, miljöö ja tuote. Ja valkoiset kamuset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti menet! :) Mä menen sinne huomenna heti uudestaan :D

   Poista
 9. Ihana, ihana putiikki! Olen tuolla kerran käynyt ja nyt tuli kyllä inspiraatio mennä pian uudestaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja ihana ostaa tollaisesta tunnelmallisesta liikkeestä, on oikea elämys <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig