2018/07/10

Muotilöytöjä Zadaa-shopistaniKaupallisessa yhteistyössä: Zadaa

Tiedättekö sen tunteen, kun vaatekaappi tursuaa kaikkea ihanaa, mutta sellaista, jota ei ole tullut jostain syystä pitkään aikaan käyttäneeksi? Itselläni on tapana aina kerran vuodessa laittaa kiertoon joko nettikirppisten tai viime vuonna järjestetyn kotikirppiksen muodossa sellaisia vaatekappaleita, jotka ovat joko liian vähällä käytöllä tarpeisiini tai väärän kokoisia sen hetkiseen mittoihini.


Viime kerralla lähdin karsimaan tavaramäärää ensin myymällä osan kotikirppiksellä ja loput naputtamalla Zadaa:n aplikaation kautta myyntiin. Olin yllättänyt aplikaation helppoudesta: nappaat kuvat tuotteista neljästä kulmasta, määrität koon, hinnan, merkin ja toimitusmahdollisuuden ja tadaa (vai pitäisikö sanoa zadaa)- oma kauppasi on valmis! Myydyt tuotteet voit postittaa ihan tavallisessa muovipussissa teippaamalla lähetyskoodin päälle ja viemällä lähimpään matkahuoltoon.


Rakensimme yhteistyössä Zadaan kanssa minulle oman shopin ja löydät tästä päivästä lähtien profiilini takaa näitä ihania vaatekaapin klassikoita, joita olen laittamassa nyt kiertoon (kuten nämä kaikki kuvissa näkyvät!). Instagram-storien puolella pääset kurkistamaan, mitä Zadaan puolella minulla onkaan myynnissä, mutta ainakin Hugo Bossin klassinen nahkalaukku, Valentinon rusettiwedget, valkoinen pitsimekko, Louis Vuittonin rannekoru ja paljon muuta.Zadaa toimii kätevästi niin helpossa myymisessä, mutta myöskin siinä, että aplikaatiolla voit luoda oman tyyliäsi sekä kokojasi vastaavan profiilin. Aplikaatio auttaa sinua sekä etsimään itsellesi tuotteita että myymään omiasi sisään rakennetun style twins -algoritmin perusteella. Ei siis enää loputonta Torin surffailua, vaan voit hakea sopivia tuotteita suosimerkkien, budjetin tai vaikka värinkin perusteella.


Ja mitä enemmän sovellusta käyttää, se oppii tunnistamaan tyylisi ja osaa suositella suoraan sinulle sopivia tuotteita. Vaikka et haluaisi jakaa muille kokotietojasi, Zadaa tunnistaa ne siihen syötetyn profiilin perusteella ja näin ollen osaat ostaa omaan kokoosi sopivia tuotteita helpommin.


Shoppiini pääset asentamalla Zadaa-aplikaation ja klikkaamalla alareunan silmäikonia, joka tarjoaa kaikki sen hetken uutuudet. Toivottavasti teille on näistä vaatekaappini löydöistä iloa!

Oletteko te käyttäneet jo Zadaata ja mitä sen käytöstä piditte?Share:

4 kommenttia

 1. Mä olen ihan zadaakoukussa. 😄 Hirveän näppärä sovellus ja ainakin oma ostokäytös on muuttunut niin, että tarkastan ensimmäisenä, voisinko ostaa käytettynä jos jotain tarvitsen. Esimerkiksi kesäkenkäni päivitin nimenomaan Zadaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannutkin, että sä olet paljon Zadaata hehkuttanut, kiva kuulla että olet tehnyt sieltä löytöjä! :) Mä en ole itse vielä ostanut sieltä käytettynä mitään, mutta eiköhän sekin hetki vielä tule!

   Poista
 2. Ai että miten kauniita juttuja sinulla on myynnissä ja miten ihana tunnelma kuvissasi jälleen kerran! <3 Sinun vaatekaapillasi shoppailleena voin sanoa, että laatu, tyyli ja hinta kohtaavat täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Olen itsekin sitä mieltä, että ihania juttuja myynnissä, jotka on nyt aika laittaa kiertoon ja paljon niitä on jo ostetukin shopistani! :) Kiva kuulla, että multa ostamasi jutut ovat ilahduttaneet sua!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig