2016/11/29

JoulusomisteluaEdelliseen postaukseen viitaten, pääsin kotini lisäksi stailaamaan Vepsäläisen myymälää kuntoon joulutunnelman merkeissä. Somisteluun hankittiin samanlainen huonekuusi Plantagenista, kuin kotonammekin löytyy ja siihen laitettiin ledvalot. Nämä valot ovat sellaiset, jotka voisin napata omaankin kuuseen. Adean Mrs Jones sohva, Bon -laveri ja marmoripöytä ovat muuten sellaiset huonekalut, jotka haluaisin "unelmien kotiin" -sitten jossain vaiheessa. Mrs Jones sohva on todella mukava istua muotoutuvan vaahtorakenteen ansiosta ja musta marmori näyttää tällä hetkellä valkoisen marmorin jälkeen todella houkuttelevalta!


Jos joululahjoja ostaa kauniissa paketeissa, niin mielestäni ainoastaan rusetti riittää paketoimaan lahjan. Osaan lahjoista kelpaa mielestäni vaikka ruskea kukkapaperi ja kukkanauha -sopivan rentoa ja konstailematonta.
Fritz Hansenin Objects malliston kynttilänjalat ovat messinkisenä erittäin jouluiset ja tuollaisia pieniä havukuusia voi jouluksi istuttaa vaikka valkoisiin ruukkuihin. Useassa blogissakin vilahtanut Balmuirin B-mallisto on ylellistä villaa ja kashmiria. Näistä tulee mieleen muuten kovasti Hermesin mielettömän upea torkkupeitto, joka löytyy mm. Teljänneidon blogista!Sellaisia joulusomisteluja tällä kertaa -nyt hieman erilaisessa ympäristössä tosin! 

Olisiko teistä lukijoista kiva lukea muutenkin lisää työstäni sisustussuunnittelijana?Share:

10 kommenttia

 1. Ihana postaus! Mua ainakin kiinnostaisi lukea sun työstä sisustussuunnittelijana. :)

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaisi työsi ja siihen liittyen millainen koulutus sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin toteuttaa tästä postauksen ja kai tässä kohtaa voin jo paljastaa että sisustussuunnittelijan tehtävään ei minulla varsinaista tutkintoa olekaan! :)

   Poista
 3. Ehdottomasti kiinnostaisi kuulla enemmän sisustussuunnittelijan työstäsi :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin ja rauhallisen näköistä. Tuolta joulun (ja olohuoneen ;)) kuuluisikin näyttää. Olisi todella kiinnostavaa kuulla työstäsi. Olen itse sellaisessa tilanteessa, että tulevaisuus ja koulutus mietityttävät. Olen miettinyt niin hoitoalalla jatkamista, kuin alan vaihtamista, jollekin luovalle linjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kauniista sanoistasi! Tämä postausideahan tulisi sitten hyvään aikaan, mielestäni ei koskaan ole myöhäistä lähteä toteuttamaan niitä unelmia! <3

   Poista
 5. Nyt on kyllä sellainen sisustus, että sydän jätti lyönnin välistä. Kaikki mun unelmien kalusteet ja tekstiilit samassa paketissa! Ostettiin Vepsäläiseltä Valantin Venla sohva, juuri ennen kuin Adea ilmoitti tämän kaunottaren myytiin tulosta. Meinasi itku päästä, mutta aina saa unelmoida siihen seuraavaan kotiin sitten.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Emma! :) On Valantin Venlakin upea, joten saat kyllä olla tyytyväinen valintaasi! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig