2016/11/09

Bathroom details


Kuten aikaisemmin jo lupailinkin, vihdoin päästään kurkkaamaan kylpyhuoneen puolelle. Ostaessani tätä uudiskohdetta, oli materiaalivalinnat jo päätetty, joten ei auttanut kuin toivoa parasta. En kyllä olisi voinut olla tyytyväisempi laattavalintoihin, sillä ajaton harmaa lattialaatta sekä mattavalkoinen  seinälaatta olisi saattanut olla juuri se, mitä itsekin olisin valinnut. Jo olemmassaolevat sekä hankitut tekstiilit sopivat hyvin tähän neutraaliin värimaailmaan. Cobellosta juuri ostamani kylpyhuoneen matto on mielestäni tosi raikas lisä kokonaisuuteen, pyyhkeinä löytyy tällä hetkellä Balmuiria Ja Lexingtonia.


Uudiskohteiden asunnoissa arvostan kylpyhuoneiden tilavuutta, joka ei ehkä ihan näistä yksityiskohtaisista kuvista välity. Joka tapauksessa, tilaan on integroitu niin likapyykeille tarkoitettu kaappi tuossa vasemmalla ja oikealle jää runsaasti tilaa vielä pesutornille. Mahtuupa kylpyhuoneeseen hyvin tuollainen pieni vanha jakkarakin, joka on hankittu Nougat-sisustusliikkeestä.Jakkaran päälle tulee usein kerättyä kokoelma kylpyhuonetuotteita, kynttilöitä ja kukkia. Ne ovat sitten siinä helposti saatavilla, kun haluaa rauhoittua saunomiseen ja tehdä kylpyhuoneesta oikein tunnelmallinen.


Osan näistä Dermoshopista saaduista kylpyhuonetuotteista tulen esittelemään tarkemmin myöhemmin ja näiden tiimoilta onkin tulossa kiva arvonta teille lukijoille vaikka joulua ajatellen! Kaunis pakkausmuotoilu on itselläni ehdottomasti osa tuotevalintaa ja nämä pakkaukset ainakin luovat harmoonista spa-tunnelmaa omaan kylpyhuoneeseen -ehkä kohta sinunkin?


Share:

8 kommenttia

 1. Kiitos, oikein kiva ja inspiroiva postaus:)!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kylppärinmatto, pitääkin poiketa cobelloon kun seuraavan kerran on siellä päin!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!! Tästä innoistuin ja tilasin saman myös makuuhuoneeseen isommassa koossa. Cobellosta nämä isommat oli loppu, mutta täältä pääsee tilaamaan myös Cobellon lisäksi.

   http://www.annival.fi/epages/annival.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120802-11092-130466-1/Products/7834-92-002

   Poista
 3. Todella kodikas, kutsuva ja retouttavan oloinen koti-spa! Meidän kylppäri on postimerkin kokoinen ja vanha kuin mikä, joten on aina ihana katsoa kuvia upeista ylellisen tuntuisista kylpyhuonetiloista.
  Tuo matto tarttui heti omaankin silmääni, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenna! :) Useimmat kylpyhuoneethan taitaa olla aika pieniä, näissä uusissa asunnoissa kun on pyörätuoli-kriteerit, niin kaikki tilat täytyy olla tietyn kokoisia. Aluksi vähän harmittikin, että neliöitä meni tähän tilaan paljon, mutta myöhemmin olen alkanut nauttia tilan tunteesta, sillä kylpyhuoneessa viettää niin paljon aikaa. Matto on ihan superihana ja pesukoneessa pestävä! Voin kyllä suositella. :)

   Poista
 4. Onpa ihana kylpyhuone ja niin kauniit kuvat! Erityisesti tykkään puujakkarasta. Oikea katseenvangitsija! Myös matto on tosi kaunis ja hyvä valinta tuohon tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! :) Puujakkara tuo kyllä kivaa pehmeyttä tilaan, matto sopisi ehdottomasti myös muualle ja siksi samanlainen löytyy jo eteisestäkin!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig