2016/11/27

Savun tuoksua


Mukavaa ensimmäistä adventtia! Hämmentävää, että se sijoittuu näin marraskuun puolelle, mutta tosiaan, joulukuun sunnuntait ei muuten riittäisi. Täällä on toivuttu eilisistä talven tyylikkäimmistä juhlista (kurkatkaa Charin upea postaus Jessican syntymäpäivistä) ja sytytelty kynttilöitä. Tilasin netin kautta taas noita Diptyquen kynttilöitä, kun niitä ei harmikseni edelleenkään saa mistään Suomesta. Onko teillä muuten vinkata jotain kauppaa, joka toimittaisi näitä laajalla valikoimalla? Ostin testiin ensimmäistä kertaa tuon Feu De Bois -tuoksun, joka aluksi kyllä ihmetytti -mikä ihmeen tuoksu on kyseessä?


Vähän ajan päästä paljastui, että kynttilä tuoksuu niin nuotion savulle kuin havullekin -siis aivan täydellinen yksilö syvenevään talveen! Alun epäröinnin jälkeen olen aivan ihastunut tuoksuun. Tämä voisi olla täydellinen tuominen pikkujouluihin tai joululahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikea.Olen muuten monen muun tapaan innostunut näin joulun lähestyessä eukalyptuksen puun oksista. Omani ovat jo kuivahtaneet tuossa maljakossa, mutta hyvinpä toimivat edelleen. 


Haluan jouluisen sisustuksen ja kattauksen olevan tänä vuonna vihreän, greigen, valkoisen sävyjä, ripauksella metallia ja kultaa. Suunnitelmat niihin onkin jo valmiina, tässä on onneksi vielä kolmen adventin verran aikaa näitä vielä toteuttaa!

Minkävärinen on sinun joulusi?

p.s vielä on klo 24 asti aikaa osallistua Balmuirin arvontaan!Share:

8 kommenttia

 1. Pyrkimyksenä on, että meidän joulu on pääsääntöisesti valkoinen. Vähän messinkiä ja tuoretta vihreää kaveriksi, niin eiköhän se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta Jenni! Messinki on itselle kohtuu uusi tuttavuus, oikeastaan vasta parin vuoden takaa, joten se on kiva lisä itsellekin! :)

   Poista
 2. Mistä tilaat diptyquen kynttilöitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en muista mihin verkkokauppaan ajauduin! Se oli joku pieni italialainen...

   Poista
 3. Upea hämyinen tunnelma näissä kuvissa! Minuakin kiinnostaa nuo Diptyguen kynttilät, ne ovat niin kauniita ja tyylikkäitä! Blogissani olisi sinulle tunnustus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenna! Diptyquen kynttilöitä saa tilattua mielestäni Net-a-Porter verkkokaupasta, ellen väärin muista? Tosin, en ole tätä sieltä tilannut, vaan jostain pienestä italialaisesta verkkokaupasta jonka nimeä en enää edes valitettavasti muista :/

   Poista
 4. Tuo on ihana talvinen tuoksu! Lähin kauppa, jossa Diptyque-kynttilöitä taitaa olla Tallinnassa. Samoja sävyjä meidänkin kodin jouluilmeestä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Olenkin sinne suuntaamassa tammikuun alussa, joten pitää yrittää löytää! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig