2018/07/20

Klassisia alelöytöjä jopa -50%

Vaikka niin ihana kun vaihteeksi oli herätä tänä aamuna sateeseen, tarkoitti se meidän tälle päivälle suunnitellun veneretken peruuntumista! No ei auta itkut markkinoilla, täytyy odottaa seuraavaa helleaaltoa täällä pääkaupunkiseudulla. Huomasin, että Booztilla oli kivoja klassisia vaatteita alennusmyynnissä ja ajattelin vinkata niistä teillekin. Osa näistä tuotteista on jopa -50% alennuksessa, joten nyt on hyvä aika päivittää vaatekaappia kesän rientoihin ja alkavaan syksyyn.
Tämän kollaasin kaltainen asu oli itselläni asuntomessujen lehdistöpäivänä, sillä silloin ilma oli hyvin epävakaista ja jopa hieman viileää. French Connection musta tunika vaikuttaa ainakin näin muutamalla käytöllä todella kivalta ja tiedän jo nyt, että se tulee varmasti olemaan syksyn luottoasuni, jonka voi asustaa tennareista korkkareihin aina tilanteen mukaan. Kesäisiin juhliin hankkisin tuon ByMalinan Emily-mekon, joka itsellänikin oli vaaleansinisenä (huom! oli, sillä myin mekon juuri Zadaan kautta), mutta haaveilen vastaavasta valkoisesta yksilöstä vaatekaappiini. Sellaisen klikkailinkin jo Bootzilta itselleni tilaukseen ja se pääsee todennäköisesti käytölle heti elokuun rapujuhlissa.Rebecca Minkoff -laukku* / ByMalina Emily -mekko* / Carvela Kurt Geiger - stiletot* / Thomas Sabo -rannakoru* / Prada aurinkolasit*

Yksi vaatteisiin liittyvä säästövinkkini on ostaa syksyyn sopivia vaatekappaleita kesän alennusmyynneistä (erityisesti verkkokaupoissa on usein alessa vielä kesällä edellisen vuoden mallistoa). Täällä on itseasiassa hankittu syksyä ja talvea varten jo kaksi takkia vaatekaappiin, joista toinen oli jopa -70% hintalapulla varustettu. Suunnitteilla olisi täydentää vaatekaappia myöskin mustilla matalilla ylipolvensaappailla, mutta muuten näyttäisi sieltä löytyvän kaikki peruselementit. Ajattelin vielä hieman kurkata alennusmyynneistä, josko sellaiset syksyksi löytyisivät.Oletteko te tehneet hyviä löytöjä alennusmyynneistä?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig