2018/07/16

Kauniina kesällä


Aivan uskomattomista helteistä olemme täällä Suomessa päässeet nauttimaan ja koska en ole päässyt vielä virallisesti kesälomalle, olen nipistänyt töiden ohesta aikaa kesäisestä Suomesta nauttimiselle. Viime viikonloppuna piipahdimme Espoon edustalla sijaitsevassa Isossa Vasikkasaaressa, jonne pystytimme rantapoukamaan piknikin. Tänään Nokkalan majakassa pidetyn konttoripäivän päätti venereissu Espoon rannikolla - miten upeita paikkoja meiltä täältä Suomesta löytyykään!


Ja koska helteet hellivät, asettaa se kesäiselle kosmetiikan käytölle myös haasteensa - meikkiä ei käytännössä voi käyttää, sillä se valuu päivän mittaan pois ja ihoa olisi hyvä suojata aurinkovoiteilla. Halusinkin jakaa teille muutaman oman vinkkini kesän kauneusrutiineihin - miten näyttää huolitellulta helteistä huolimatta, siinämäärin kun se nyt on edes mahdollista!


Kesän helteissä kauneusruutiineja auttaa hurjasti ripsien volyymipidennykset - en siedä ollenkaan ripsivärin silmiin sutimista, saatikka sitä, miten väri leviää helteessä ympäri luomia. Meikin osalta muutenkin panostan silmien lisäksi kulmakarvoihin, sillä kasvot saavat siitä kehyksen, vaikka muuta meikkiä ei oikein olisikaan. Monesti myös kosteusvoiteet tuntuvat helteillä liian raskailta ja valuvilta, joten tämä Olivia Kleinin ruusulta tuoksuva kosteusvesi* on ollut sopiva kosteuttaja iholle niin suihkun jälkeen kuin myös kesken päivää vilvoittamaan.


Yksi asia kesän kauneudenhoidossa kulmien ja kosteutetun ihon lisäksi on hoidetut jalat ja pedikyyri. Tänä vuonna otin varpaiden kynsiini ranskalaisen geelilakkauksen ja se on pysynyt alkukesästä tähän asti todella hyvänä. Ja tärkein asia kesän kosmetiikkapussissa on tietysti aurinkovoide. Vichyn pigmenttiä sisältävä SPF50 voide* on ollut riittävä suojaamaan kasvojen ihoa sekä peittämään epätasaisuudet. Ihan huippu tuote, jonka lisäksi iholle ei sitten tarvitakaan enää välttämättä muuta.


Silloin tällöin olen levittänyt vielä ennen aurinkosuojaa tätä Lumenen hohtavaa primeria* tuomaan lisäkuultoa (noh, sen mitä ihon kiiltelyn lisäksi nyt sitten kaivataankaan!). Tykkään oikeastaan enemmän kesällä sellaisesta terveen hehkuvasta ihosta mattapintaisen sijaan. Tällainen tuote levitettynä kasvojen korkeimpiin kohtiin taittaa valoa kauniisti ja antaa luonnollisen lopputuloksen kasvoille.
Helteet tulee ennusteiden mukaan vielä jatkumaan pitkään, joten kaikki kikat kuumien säiden kauneusrutiineihin otetaan mielellään vastaan! Huomenna pääsen Aurinkolahden rantamaisemiin nauttimaan ja tervehtimään Meksikosta Suomeen saapunutta ystävääni. Loppuviikoksi on vielä venereissuakin suunnitteilla, joten aivan ihana kesäinen viikko siis tiedossa!

*Tuotteet saatu blogin kautta.
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig