2018/07/12

Rouheita ruukkuja Slettvollin tyyliin

Koska kesä on mennyt enimmäkseen niin ulkona, reissuissa kuin mökkisisustuspuuhissa, ajattelin päivitellä hieman tähän väliin myös kotiin liittyviä sisustuskuulumisia. Kotona ei oikeastaan koskaan kesäisin tapahdu sisustusrintamalla mitään. Tuntuu, että kesäisin koti on sellainen pysähdyspaikka, jossa käydään nukkumassa ja pesemässä pyykkiä - nyt toki on mennyt osa ajasta myös töiden tekemiseen kotona. Kun aloitin yrittämisen, pohdin, että kuinka kätevää on se, että voin nykyään tehdä töitä mistä vain - vaikka mökiltä tai reissusta. Totuus on kuitenkin ollut toinen, sillä olen halunnut jakaa selkeästi loma- ja vapaa-ajan töistä vapaaksi. En siis ole kaivanut läppäriä esille vapaa-ajalla, joten olen hakenut vaihtelun vuoksi muutamia paikkoja kodin ulkopuolelta töiden tekemiseen. Yksi hyvä on ollut kirjasto, jossa olen yhdessä gradua tekevän ystävän kanssa päivystänyt vaihtevasti ja muuten olen vaihdellut paikkaa niin kodin, kuin myös Espoon rantakahviloiden välillä. Ensi viikolla ennen neljän viikon kesälomaani (tai noh, mitä se loma nyt yrittäjällä onkaan) olisi tarkoitus mennä testaamaan Nokkalan Majakan "konttori-henki", mutta katsotaan millaiseksi työ mahtaa siellä muodostua merimaisemien ja terassin sohvien houkutellessa vieressä.Aina toki jotain tapahtuu kotirintamallakin, sain nimittäin blogin kautta nämä mielettömän upeat Muubsin ruukut meille - nämä ovat tosissaan samat, jatka näkyivät asuntomessukohteen Fiskarhedenvillan sisääntulossakin. Saatatte myös muistaa, kun taannoin esittelin Mikon upean ullakkokodija tämän kodin ruukut herättivät instan puolella ihastusta - nämä Mikon rouheat ruukut ovat niin ikään Muubsin valikoimista. Muubsin tuotteita saa ostettua ainakin Cobellon valikoimista.


 Meidän Luna-ruukut (60 ja 80cm) oli alunperin tarkoitus sijoittaa lasitetulle parvekkeelle (josta ne saattavatkin vielä löytää paikkansa), mutta nyt halusin testata yhtä 60cm ruukkua ihan sisälle tuomaan hieman Slettvollin tyylistä tunnelmaa olohuoneeseen. Suurempi 80cm (joka on v-a-l-t-a-a-v-a) on toistaiseksi vielä parvekkeella. Itsellä on oikeastaan tällä hetkellä kaksi tyyliä, jotka vahvasti viehättävät sisustuksessa. Toinen on arvokas, ylellinen ja klassinen helmenharmaine Howard-sohvineen, Hermesin viltteineen ja Svenskt Tennin pientavaroineen ja toinen Slettvoll-henkinen rouheinen pintoineen, pellavatekstiilineen ja tummine sävyineen.


Rouheutta ja näyttävyyttä nämä ruukut tosiaan vaiheeksi meidän olohuoneseen tuovat vaikka saattaapa olla, että ensi vuoden mökin terassinlaajennuksen myötä ne päätyvät muihin maisemiin. Kodin suhteen teemme pieniä muutoksia mökkiprojektien väistyttyä - ainakin makuuhuoneen seinä odottaa edelleen maalaamista, Tanja Meskin abstraktit taideteokset paspartuuta ja keittiökin saanee uuden tason myötä raikkaamman ilmeen. Mutta näitä ja muita muutoksia kotona pääsette seuraamaan sitten syksyn puolella, sillä ajattelin nauttia kesästä ja tulevasta lomasta täysin siemauksin - ja se tarkoittaa mahdollisimman paljon aikaa kodin seinien ulkopuolella!

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig