2015/08/31

Ramwerk eteisessä


Uudessa asunnossani on aika suuri eteinen, jonka sisustaminen herätti aluksi päänvaivaa. Halusin sisustaa eteisen niin, että tilasta tulisi viihtyisä, mutta en siten että tilantuntu kärsisi. Edellisestä kotiin lähtenyt Carl Hansenin Y-tuoli on nyt löytänyt paikkansa tilasta, kaunis muotoilu ottaa sisääntulijan vastaan.


Ramwerkin* valikoimasta löytyi sitten etsimisen jälkeen kiva eteiskaluste, joka on tarpeeksi kapea ja eleetön, mutta kätkee sisälleen kaiken tavaran kuitenkin. Ramwerk koostuu kuutioista, joihin voi valita haluamansa oven tai laatikot. Näitä voi sitten koota päällekkäin tai peräkkäin mieluisan kokonaisuuden rakentamiseksi. Kokonaisuuden voi myöskin kiinnittää seinälle, jos haluaa ilmavuutta.Halusin, että osa kalusteesta on ns. laskutilaa, johon saa laukun heti sisään tultua. Ylempi taso antaa mahdollisuuden taas sommitelmille, säilytän Iittalan vitriinissä koruja ja kelloja. Berliinistä tuotu Buddha-patsas muistuttaa elämän tärkeimmistä voimista, pelosta ja rakkaudesta -where there is love, there is no fear. Nizzan tuliaisena tuotu Hermesin Vintage-julisteen odottaa vielä seinälle ripustamista, Balmuiri Como-tuoksutikut luovat viehättävän tuoksun koko asuntoon heti sisäänastuessa.Eteisen sisustaminen on vielä kuitenkin kesken, haluaisin maalata seinän ja jokin matto olisi kiva tuomaan pehmeyttä. Lisäksi seinään tulevaa naulakoita olisi tarkoitus hankkia, niihin haluan ripustaa huiveja ja laukkuja. Aikaisemmin pohdinkin Hanna Korvelan Duetto maton sopivuutta tilaan (klik!) ja varmaan tulen siihen päätymäänkin jossain vaiheessa.

*Tuote saatu blogiyhteistyönä.

// My hallway welcomes the visitor with modern style. 
Share:

8 kommenttia

 1. Kauniin näköistä jo nyt vaikka onkin kesken. Y-tuoli meillä päässyt ruokailutilan yhdeksi tuoliksi, tykkään kanssa kovasti sen kauniista muotoilusta. Täällä kans käynnissä kuistin sisustus/listoitus ja yritän kans laittaa mahdollisimman selkeän nyt siitä...mitä nyt onnistuu ko neljä ihmistä asuu kenkineen, takkineen yms. :) Onko sulla muuten y-tuoli saippuakäsitelty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on y-tuoli saippuakäsitelty tammi :) Kiitos, todella kesken täällä ollaan mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. :)

   Poista
 2. Kiitos Sanna, kiva lukea pitkästä aikaa sisustuspostausta kotoasi. Hienolta ja ilmavalta näyttää - laatikosto on näppärän oloinen ja tyylikäs sekä Y-tuoli ajaton, mutta henk.koht.suosikkini on tuo taulu!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi upea säilytysjärjestelmä. Siinä on kivasti särmää, kun on erilaiset kuutiot :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kokonaisuus ja kauniit sävyt tuossa hyllykössä!! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ovia tosiaan saa valita erilaisia, joten se on aika kiva! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig