2015/08/18

The best things in life are free, the second best are very expensive."Keep your head, heels and standards high.""Beauty begins at the moment you decide to be yourself.""If you were born with wings, do nothing to prevent them growing.""I only drink champagne on two occasions - when I'm in love, and when I'm not."


"Simplicity is the keynote of all true elegance.""The best things in life are free, the second best are very expensive."

Bag - Chanel
Dress - Comptoir des Cotonniers
Scarf - Balmuir*
Heels - Casteller
Bracelet - Swarowski & Snö
Watch - Skagen Denmark

*saatu blogiyhteistyönä.

Coco Chanel tiesi mistä puhui. Vaikeat taustat orpokodista, mieletön määrätietoisuus, tyylitaju ja usko itseensä. Siitä kombinaatiosta syntyi Chanelin muotitalo, joka on edelleen yksi johtavista muotitaloista maailmalla. Valkoinen mekko ja kiilakorot löytyivät Nizzan pikkuliikkeistä ja toimivat loistavasti helteisessä kaupungissa. Auringon laskiessa tai lempeän tuulen yllättäessä hartioita lämmitti Balmuirin Como -silkkihuivi, jonka Nizzan sininen sävy sopi täydellisesti Ranskan rivieralle. Ja tuo Chanelin laukku? Se valitettavasti oli vain matkakaveriltani lainassa, oma löytyy toivottavasti joku päivä kaapista. ;)

// Wearing Chanel bag in French Riviera - the best things in life are free, the second best are very expensive.

Share:

2 kommenttia

 1. Uusi lukija ilmoittautuu. Niin oaljon samoja asioita joista tykkään. Ja taitaa meillä olla myös saman rotuiset koirat, Cotonit? Minkä niminen ja ikäinen teidän koira on? Meiltä löytyy Alma-neiti, 9kk. <3

  Mistä olet ostanut Chanel laukkusi? Itselläni on se haaveena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla ja tervetuloa seurailemaan! Maija on cotoni kyllä juu, 4 vuotta täyttää syksyllä! Voi teidän alma-neiti on vielä pienokainen <3 Kuten postauksessa kirjoitinkin, Chanel laukku on matkakaverini, jolta sain sitä lainata. Kyseinen on ostettu vuosia sitten Pariisista.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig