2018/05/12

Klassinen koti - poimi tyyli

Ajattelin, että teitäkin saattaisi kiinnostaa tietää, millä elementeillä aikaisemmassa postauksessa vilahtanut, juhla-asussaan ollut ystäväni koti muodostuu. Itseäni viehättää myös hyvin klassinen tyyli ja tässä kodissa on paljon samoja elementtejä, joita meidän kodissa.


Tämän kodin klassinen tyyli muodostuu Howard-sohvasta* mustarunkoisesta marmoripöydästä (vastaava Victor-sohvapöytä*) sekä marokko-henkisestä matosta (taita olla sama Svaneforsin matto, joka aikoinaan oli myös meidän kotona). Kodin mustavalkoisen värimaailman pehmentävät puuteriroosat elementit, kuten vaaleanpunainen lampaantalja* ja samettityynyt – onpa mukana myös monesti somessa vilahtanut mustavalkoinen Ikat Kerala -tyyny*. Valkoiset silkkiverhot toimivat upeasti korkeassa olohuoneessa ja viimeistelevät ylellisen tyylin.


Kattauksessa oli käytetty Georg Jensen Etagere* -kerrosvatia sekä Bloom-kulhoja (Bloom-kulhot 22cm* ja Bloom kulho 26cm*) ja ystäväni tuntuu myös luottavan Maison Helsingin silkkikukkiin. Erityisesti näin allergia-aikaan huomaan olevani iloinen omista kotona löytyvistä kukistani, sillä monen aidot kukat tuntuvat aiheuttavan allergiaa, vaikka normaaliolosuhteissa en niille herkistyisikään.


Huomenna vietetäänkin äitienpäivää ja viime vuonna ilahdutin äitiäni tällä kultaisella Georg Jensenin Cafu -maljakolla*. Lupailinkin teille täällä, että pääsette jossain vaiheessa kurkistamaan äitini kotiin ja voin ainakin sen verran paljastaa, että siellä löytyy paljon kultaisia ja romanttisia elementtejä - tämä oma romanttisvivahteinen tyyli taitaakin olla peruja sieltäkäsin!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig