2018/05/20

Flowers on my birthday


Täytän ensi viikon keskiviikkona puolipyöreitä (tarkemmin sanottuna 35-vuotta) ja halusin käyttää tätä tekosyytä hyväkseni kutsuakseni minulle rakkaat ystävät meille saman katon alle. Ilta meni samppanjaa ja rosé-viiniä maistellessa, herkutellessa ja kuulumisia vaihtaessa - näin isolla porukalla oikeastaan pitkästä aikaa! Tämä täytyy ottaa ehdottomasti tavaksi, sillä juhlia ei ole elämässä koskaan liikaa.


Halusin juhliin luoda vaaleanpunaisen ja kesäisen tunnelman, sillä tuntuu, että olen tällä hetkellä todella hurmioitunut aidoista kukista ja kukkakimpuista. Meidän kukat juhliin toimitti Interflora*, jonka valikoimista löytyy hurjasti erilaisia ja erikokoisia kimppuja. Interfloraan oikeastaan päädyimme myös siksi, koska he toimittavat kukat suoraan kotiin asti ja tämä vähentää vaivannäköä juhlajärjestelyjen tiimoilta. Meillä oli Ihana Kukkanen -kukkakaupan toimittama Hempeää unelmaa-kimppu*, jonka olin halunnut varioida poistamalla germinit ja lisäämällä joukkoon vaaleanpunaisia pioneja sekä ruusuja. Samoista kukista toteutettiin juhlapöytään myös pienempi Tanssin taikaa -kimppu*.


Juhlajuomana meillä oli alkumaljana sekä sushien kanssa samppanjaa (Taittinger Resérve Champagne) ja kakun kanssa makeampaa rosé -viiniä jäillä ( Veuve de Vernay Ice Rosé*). Lisäsin kauniin haaleanpunaisen rosé-viinin ja jäiden sekaan vielä syötäviä kukkia sekä vadelmia – todella raikas ja kesäinen yhdistelmä.


Ilmapallot, servetit sekä kakkulautaset hankimme Juhlamaailmasta, jossa meinasi kyllä lähetä mopo aivan käsistä nimimerkillä ulko-ovessa kyltti "VIP Entrance". Kysyin kassaltakin, että kuka mahtaa ostaa tällaisia älyttömiä kylttejä, johon hän tokaisi vain, että te ilmeisesti! Juhlaväki innostui kuitenkin kuvaamaan itseään kyltin kanssa, joten se taisi ajaa ihan asiansa illan hauskuuttajana.


Ja mitä muuta sitä voi pukea päälle syntymäpäiväjuhliin kuin vaaleanpunaisen kukkamekon? Tämän ihan keveän yksilön löysin DoppWomanista Yrjönkadulta ja juhla-asusta ajattelin tehdä vielä erikseen postauksen. Helpoista tarjoiluista saatte myös vielä myöhemmin koosteen, jos tekin siellä pähkäilette kesän juhliin vinkkejä - nämä kaikki herkut sain kasaan ihan kädenkääntessä Say it with a Cake:n kakkua lukuunottamatta!

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä


Share:

8 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää, tosi kaunista! Ja sun mekko on aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Mekko oli ihana myös päällä ja se on juhlissa tosi tärkeää! <3

   Poista
 2. Upeat synttärit ja kaunis juhlakalu. Näitä sinun, Kertun ja Lauran postauksia aina lukiessa alkaa tuntumaan ettei se 30 ehkä olekkaan niin paha vaan uuden elämänjakson aika 💚. Kun 3kympin kriisistä aika ajoin kärsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ikävä jos kolmenkympin kriisi pukkaa päälle, itse en sellaista kohdannut, mutta toki elämää syvemmin pohtimaan laittaneita kriisejä muissa merkeissä kylläkin, joten voin kuvitella, että tiedän mistä puhut. <3

   Poista
 3. Ihanan näköistä. ❤ Mulla meinaa lähteä lapasesta lastenjuhlia järjestettäessä. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 No hei voin vain kuvitella, kun kaksi prinsessa odottaa siellä, että helposti lähtee mopo keulimaan -itsellä ainakin lähtisi kun meinaa lähteä jo nytkin! :D

   Poista
 4. Ihanat tarjoilut ja tuo asu <3 Itse täytin la vuosia, ja ensi lauantaina kippistellään muutaman ystävän kanssa. Eli kovin tarjoilu ja kattaus pyörii täälläkin mielessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarjoilut olivat toivon mukaan onnistuneet ja mekkokin tuntui omalta alun hämmennyksen jälkeen (en käytä koskaan printtikuosia!). Toivottavasti löydät mieleiset tarjoilut ja huomenna olisi tulossa tarkempaa postausta näiden juhlien tarjoiluista. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig