2018/05/07

Juhlahumua klassisessa kodissa


Vietimme viikonloppuna ystäväni varpajaisia heidän kauniissa kodissaan. Ja kyllä, luit oikein, kyse oli todellakin naispuolisen ystäväni varpajaisista – meillä naisilla tulisi todellakin olla oikeus juhliin lapsen saamisen jälkeen, vaikka useimmiten varpajaisia juhlivatkin vain miehet.


Ilta koostui kuulumisten vaihdon ohella kuohuviini- ja samppanjatastingistä, mikä olikin kivaa vaihtelua perinteisen illanvieton rinnalle. Lähes kaikki vieraat toivat jonkin pullon viiniä ja sitten yhdessä pohdimme ja vertailimme vaihtoehtoja. En itse todellakaan ole mikään viiniasiantuntija, mutta olen kyllä kuohujuomissa löytänyt mieltymykseni – mahdollisimman kuivaa ja hapokasta.


Suosikikseni valikoituikin juomien joukosta Ayalan kuiva samppanja, joka oikein sulaa suuhun. Vaikka rose-kuohuvat tuntuvat enemmän omalta värinsä puolesta, niin turhamainen en taida kuitenkaan olla, että juoman sävy ajaisi maun edelle. Ja mitkä mielettömät tarjoilut odottivat meitä vieraita! Näistä sain omiin syntymäpäiväjuhliini myös inspiraatiota.Sisustusbloggaajien keskuudessa kiertääkin tässä kuussa itseni alulle laittama haaste, jossa tarjotaan vinkkejä onnistuneisiin juhliin. Koostan nämä postaukset sitten kuun lopussa yhteen, niin saatte monenlaisia ideoita kesän juhlakauteen! Voisin vaikka aloittaa inspiraatiopostauksella tästä kauniista kodista, ehkä teitä  kiinnostaa kuulla, miten tällainen klassinen juhlatyyli saadaan luotua?

Share:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Rotinat on ennen vanhaan ollut ns. Lahja synnyttäneelle äidille. Ideana mennä ihastelemaan vauvaa siten että mukana viedään oikeaa kotiruokaa,leipomuksia tai vaikka tekstiilejä. Tarkoituksena on helpottaa synnyttäneen äidin arkea ja sitä ettei tarvitse vieraita varten alkaa vaikka jtn pullia leipomaan :) jokatapauksessa vastapainoksi miesten varpajaisille.

   Poista
  2. Kiitos paljon tästä tiedosta! :) Tällainen tapahtumahan kuulostaa mahtavalta! <3

   Poista
 2. Tosi samantyylinen koti kuin sinullakin, tosi kaunis♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan tämän ehdottomasti kohteliaisuutena, hänen kotinsa on todella kaunis! <3

   Poista
 3. Kyllä rotinoita vietetään edelleenkin. Omassa ystäväpiirissä ainakin kokoonnuttaan herkkujen ja pienten vauvatuomisten kera tuoreen äidin luo :)
  Ehkä babyshowerit on ajaneet rotinoiden ohi osittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva idea, vaikka en tuota termiä ollut aikaisemmin kuullutkaan! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig