2018/04/26

Makuuhuoneen kevättyyli


Tämä viikko on todella ollut pr-tilaisuuksien täyteinen ja huomenna olisi tarkoitus vielä piipahtaa yhdessä pressissä. Tällainen ihmisten tapaaminen on ollut mukavaa vaihtelua yksinyrittäjän arkeen - täällä onkin yrittäjyyden kolmas viikko meneillään! Tänään päivä on oikeastaan mennyt sängyssä töitä tehden, sillä heräsin aamulla flunssaiseen oloon, mahtaako kevätflunssa kolkutella vai alkavatko siitepölyallergiat kiusaamaan taas jokakeväiseen tapaan? 


Ajattelin jakaa teille ideoita keväiseen makuuhuoneeseen, sillä löysin muutamia kivoja juttuja, joilla sain loihdittua hieman hempeämmän keväisen petauksen. Pellava ja pastellisävyt kuuluvat omaan kevät- ja kesäsisustukseen ja olohuoneen verhojen uusimisen yhteydessä halusin samalla päivittää myös makuuhuoneen verhot valkoiseen. Nämä valkoiset Stockmann Villa pellavaverhot kuultavat valoa kauniisti läpi ja ovat tällä hetkellä kanta-asiakas tarjouksessa!


 Samaa pellavalinjaa jatkavat luonnonväriset pellavatyynynpäällisetuntuvasisätyynyillä*, jotka niin ikään on hankittu Stockmannilta. Olen tarkka siitä, että käytän sisätyynyissä oikeastaan yksinomaan untuvaa, koska ne säilyttävä kuohkeuden vanutyynyä paremmin. Meillä on makuuhuoneessa yhteneväiset marmoriset yöpöydät, mutta valaisimet ovat keskenään erilaiset - toisella puolella on Louis Poulsen AJ* valkoisena ja toisella taas vähäisen tilan vuoksi Louis Poulsen seinävalaisin*.


Vaaleanharmaat tyynyliinat ovat Stockmannin Villa Bianca* -sarjaa ja pussilakanana puolestaan valkoinen Villa Stockmann tuplapussilakana*. Mielestäni petauksessa voi yhdistää hyvin keskenään eri sarjojen lakanoita ja tyynyliinoja. Tässä kokonaisuudessa on lisäksi tuonut mukaan lempiväriäni puuteriroosaa Hemtex Birgitta tyynynpäällisten* muodossa.


Olen vannoutunut tuplapeiton käyttäjä, sillä petaus näyttää viimeistellyltä ilman päiväpeittoa. Olemme myös (tietääkseni) onnistuneet välttämään tuplapeiton yleisimmän ongelman - peitto on aina jommalla kummalla toisella ja toinen joutuu nukkumaan ilman peittoa. Sängyn jalkopäätyyn kaipailin päiväpeittoa ryhdittämään petausta, mutta keksinkin käyttää makuuhuoneen aikaisempaa Stockmann Villa pellavaverhoa* tuomaan viimeisteltyä ilmettä.


Seinällä meillä on vielä toistaiseki Tukholmasta hankittu Stockholm-juliste sekä Desenion &-juliste (vastaava*) mustissa ohuissa kehyksissä (vastaava)*, mutta kunhan saamme seinän maalattua (miten tämä projekti on nyt jäänyt kaiken jalkoihin!), niin pääsemme vihdoin asentamaan Tanja Meskin abstraktit taideteokset paikoilleen. Niihin kaavailen ohuita hopeisia kehyksiä ja uskon, että tauluilla saan makuuhuoneeseen hieman persoonallisempaa fiilistä.

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 IG storiesiessa näkyy sitten tämän hetken sairastupapetaus :D

   Poista
 2. Niin kauniit värisävyt makuuhuoneessanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toivottavasti teillä menee asuntokaupat mallikkaasti ja pääset pian sisustamaan omaa kotia! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig