2018/04/25

Helsingin sisustustarjonta, osa 2

Viime vuoden syksyllä julkaisin ensimmäisen osan Helsingin sisustustarjonnasta ja tässä toinen osa mieluisimmista putiikeista kantakaupungissa. Olen kohtalaisen valikoiva liikkeistä, joissa asioin (koska asioin niissä niin harvoin) - toivottavasti näistä löytyy teillekin vinkkejä, mikäli ne eivät ole ennestään jo tuttuja!


Fasaani-Antik
Korkeavuorenkatu 5

Nimensä mukaisesti antiikkituotteita- ja huonekaluja kauppaava liike. Fasaanista löytyy niin hopeisia tarjottimia, käytettyä Fritz Hansenia ja Artekia, upeita vanhoja kaappeja ja vaikka mitä muuta. Täällä vierailen, kun haluan sisustukseen jotain persoonallisempaa vivahdetta.


Maison Helsinki
Korkeavuorenkatu 9

Maison Helsinki on kuin tuulahdus kesää keskellä Helsinkiä. Kauppa on täynnä silkkikukkia, vaaseja ja kauniita asusteita sekä vaatteita. Sanomattakin selvää, että lähes kaikki kodista löytyvät silkkikukat ovat Maison Helsingistä.


Sisustusliike Sali
Korkeavuorenkatu 2

Sali on ehdottomasti yksi tunnelmallisimmista sisustusliikkeistä, joissa olen Suomessa vieraillut. Etniset tuontitavarat, Espanjasta hankitut ruukut ja peilit sekä muut tummaa ja ylellistä tyyliä henkivät tuotteet tekevät tämän liikkeen tarjonnasta uniikin ja Slettvoll-henkisen.


Fritz Hansen Store Helsinki
Yrjönkatu 12-14

Tanskalaista designia ja hyvää muotoilua - taitaa mennä omien suosikkien kärkikastiin tämä liike! Täältä löytyvät niin Fritz Hansenin klassikkohuonekalut, Louis Poulsenin valaisimet kuin myös Georg Jensenin sekä ByLassenin pientavarat. Artek Helsinki
Keskuskatu 1B

Kauniisti sisustettu ja skandinaaviseen henkeen stailattu liike, jossa esillä niin Artekin klassikkkokalusteet kuin myös mm. Knollin sekä Vitran tuotteet. Käyn aina välillä kuolaamassa tuota vihreällä marmorikannella olevaa Tulppaani-pöytäryhmää - vaikka se ei sopisikaan omaan kotiin, niin näyttää puuteriroosien tuolien kanssa aivan upealta!Balmuir Brand Store Helsinki
Pohjoisesplanadi 25-27

Balmuirin viime syksynä avattu liike keskellä kaunista Esplanadia kruunaa ostoskadun ylellisen tuotevalikoiman. Tuote, josta todellakin voi olla näin suomalaisena ylpeä - aitoja materiaaleja ja kauniita sävyjä.

Mahtoiko listasta unohtua vielä joku? Nämä ainakin tulivat mieleeni ihania sisustusliikkeitä pohtiessa. Antakaa ihmeessä vinkkejä, jos teillä on joku oma suosikki, jota en tässä tai ensimmäisessä sisustusliikepostauksessa muistanut mainita.

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig