2018/04/08

Kylässä ullakolla


Ensinnäkin iso kiitos kaikista edellisen postauksen eri blogin kanaviin kirvottaneista kannustussanoista - ne merkitsee enemmän kuin arvaattekaan!


Pääsin tuossa taannoin käymään kylässä kollegani Mikko Toppalan upeassa ullakkoasunnossa Töölössä ja pakkohan sieltä oli muutama kuva napsia teidän lukijoiden iloksi. Mikko on tyyliltään varma ja klassinen sisustaja, mitään skandivivahteita ei tässä kodissa nähdäkkään vaan enemmän keski-eurooppalaista Slettvoll henkeä, joka viehättää itseäkin kovasti. Tyyli koostuu tummista arvokkaista materiaaleista kuten mustasta marmorisesta sohvapöydästä (vastaava musta marmorinen Ninety -sohvapöytä*), rouheasta pellavasta, rustiikkisista ruukuista sekä muutamista tarkkaan harkituista design-kalusteista.Ruokatila on hyvin maskuliininen ja koostuu Valannin Ystävä-tuoleista sekä Slettvoll -henkisestä, mustasta pyöreästä ruokapöydästä. Taustalla kurkistaa myös Carl Hansenin CH24 Wishbone Chair, josta muuten täytyy vinkata, että poimin kyseisen tuolin omaan Stockmannin Hullut Päivät -Shopiin*, sillä se oli siellä niin hyvässä alennuksessa!


Flos 2097/30 kattovalaisin* kromisena kruunaa olohuonetilan ja tuo mukavaa kontrastia rouheisiin elementteihin tilassa. Tietäisipä vaan, mistä Mikko on kaikki nuo upeat ruukut hankkinut? Rustiikkinahkainen lepakkotuolion niin ikään klassikko ja sopii Mikon loft-henkiseen kotiin loistavasti.Samaa Loft-tyyliä jatkaa sohvanurkassa sijaitseva Jielde Signal* -valaisin, jonka metallinen ZigZag-varsi henkii teollista tunnelmaa. Asunnossa näkyi kauttaaltaan myös useita sisustuslehtipinoja, joista Mikko ammentaa inspiraatiota työhönsä. Sohvatyynyissä on ajankohtaiset materiaalivalinnat, eli nyt niin pinnalla oleva sametti sekä Missonin klassikkokuosi.


Sitsin Colorado-sohva (Vastaava Le Grand Air-sohva*) on verhoiltu luonnonvärisellä pellavakankaalla ja kukapas siellä sohvaa testaakaan - Mikon hellyyttävä koira Tinka. Tinka on Maijan tavoin varsinainen linssilude - aina kun kameran ottaa esiin, hän asettuu poseeraamaan. Colorado-sohva on itsellekin tuttu ensimmäisestä omasta kodistani, jossa pääsin nauttimaan sen rennoista heittotyynyistä sekä 115cm syvyydestä!

Kuka muu olisi valmis muuttamaan Mikon asuntoon vaikka heti?

*postaus sisältää mainoslinkkejä


Share:

4 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig