2018/04/19

Parhaita poimintoja kevätalesta

Ajattelin vinkata teille lukijoille Finnish Design Shopin muutaman kevätalessa olevan tuotteen, jotka ovat näkyneet meidänkin kotona. Näissä klassikoissa hinnanalennus aina todellakin tuntuu, ja kuten olen täällä blogissa kertonut, harvoin ostan itsekään mitään täyteen hintaan.


Georg Jensenin kauniit tuotteet kestävä aikaa ja bongasin alesta mm. tämän Cafu kynttilänjalan* kultaisena, joka meiltäkin kotona löytyy. Vaikka sisustuksen isommissa linjoissa tykkään pysyä kromin sävyssä, muutama kultainen esine siellä täällä tuo kivaa lämpöä joukkoon.


Tämä By Lassenin Conekt* pöytä oli niin ikään alennuksessa ja vaikka se ei meidän kotoa löydykään (tästä upeasta By Lassenin Suomen edustajan kaupunkiasunnosta tulossa tarkempaa postausta myöhemmin), niin voisin kyllä ehdottomasti pöytää harkita mikäli se olisi ajankohtaista. Tästä tulikin mieleeni, että en ole vieläkään esitellyt meidän uutta ruokaryhmää, vaikka se on ollut käytössä jo monta kuukautta!


Niin ikään By Lassenilta löytyi FDS:n alennuksesta näitä mustapetsattuja Frame-sarjan* kalusteita, joista meillä löytyy eteisestä senkkikokonaisuus. Pienet Frame-kuutiot käyvät yksistään vaikka yöpöydiksi!


By Lassenin Kubus sarjasta löytyi myös muutama alennustuote, kuten vaikka tämä todella näyttävä messinkinen Kubus -kyntteilikkö*. Meillä tuo Kubus löytyy pienempänä valkoisena, ja juuri tuossa naureskelin, kun löysin blogini ensimmäisen postauksen, jossa tuo sama kynttelikkö esiintyy. Eräs haavelistalla oleva tuote on vielä Ox Denmarqin Mini O-pöytä* marmorikannella ja messinkisellä jalalla - voisi olla tyylikäs sivupöytä sohvan viereen?

Muitakin ihania tuotteita löysin Finnish Design Shopin kevätalesta, mutta tässä muutama tärppi täysin omaan makuun. Ajattelin tehdä myös erillisen lempimaljakkoni-postauksen - maljakoille on varmasti monella tarvetta näin kevään juhlien lähestyessä!

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig