2018/04/18

Kylässä boheemissa kodissa


"Ai en tiennyt, että myös valokuvaat työksesi?"
"Niin... en minäkään!"Yrittäjyyden paras puoli on ehdottomasti se, että koskaan ei voi tietää, mitä pääsee seuraavaksi tekemään. Eilen toteutin äiti-lapsi kuvauksen ystäväni Nadian ja hänen poikansa kauniissa kodissa Eirassa. Samalla halusin teidän lukijoiden iloksi jakaa kuvia Nadian upeasta, 1900-luvun alun asunnosta - viimeksihän blogissa vierailtiin Mikon ullakollaEhkä tästä saan uuden postaussarjan tänne blogiin - tervetuloa siis uuden Kylässä -sarjan pariin.


Nadian tyyli on muuten hyvin rento ja boheemi, mutta se sisältää myös moderneja vaikutteita. Vanha Eiralainen asunto lankkulattioineen ja syvine ikkunalautoineen huokuu niin ihanaa tunnelmaa, että tänne olisin voinut jäädä vaikka asumaan. Ikkunalautaa koristavat valkoinen By Lassen Kubus kynttilänjalkasekä By Lassen Rimm maljakko*, jotka kivasti tuovat modernia kontrastia muuten kerrokselliseen kotiin.


Makuuhuoneen vanha kakluuni tuo tunnelmaa asuntoon ja mites tämä ihana keittiö sitten? Georg Jensenin seinäkello* istuu täydellisesti rentoon keittiöön - täällä Nadia kokkailee paljon luomuruokaa ja kokeilee uusia smoothie-reseptejä.


Nadian joogaharrastus näkyy kodissa lukuisina Buddha-patsaina sekä energisoivina kivinä - sekä kirjahyllynä täynnä kirjoja. Täällä asunnossa tuli ihan ikävä ensimmäistä omaa kotia, jossa asuin silloin, kun samalla opiskelin joogaohjaajaksi - oma sisustustyylini oli siihen aikaan myöskin hyvin boheemi ja käytin sisustuksessa mm. kirkasta pinkkiä.Tässä kodissa ei pönötetä vaan koti on elämistä varten ja sohvalla saa hyppiä! Iso ja muhkea sohva kruunaa olohuoneen ja etniset tyynyt tuovat sopivaa boho-fiilistä. Nadian työ visualistina tulee esille tässä kauniissa kodissa erilaisina asetelmina ja rentoina kokonaisuuksina. Natisevat lankkulattiat on maalattu valkoisiksi ja eivät kyllä mattoa kaipaa.Oli aivan ihana päästä piipahtamassa tässä uskomattoman lämminhenkisessä kodissa, täällä asuvat varmasti onnelliset asukkaat. Mahtaako teitä lukijoita kiinnostaako nämä Kylässä -vierailut enemmänkin? Omasta mielestäni nämä postaukset tuovat kivaa vaihtelua oman kodin kuvaamiseen.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Share:

6 kommenttia

 1. Kaunis boheemi koti! Minä olen suunnitellut myös ystävieni kotien kuvausta ja sen esittelyä blogissa mutta toistaiseksi en ole vielä saanut muuta kuin osan kuvista otettua ja pienet haastattelut tehtyä. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!! Nämä kuvat tulivat ihan extempore otettua ja tykkään kovasti näiden tunnelmasta <3 Muiden kotien tuominen osaksi omaa blogia on kyllä hirveän virkistävää - varmasti niin lukijalle kuin bloggaajallekin. :D

   Poista
 2. Aivan ihana koti. Ja ehdottomasti lisää Kylässä kohteita. Kuten sanoit, ne tuovat kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole Jenni ja kiva kuulla, että olet samaa mieltä siitä, että nämä tuovat mukavaa vaihtelua - varmasti niin tekijälle kuin lukijallekin! :)

   Poista
 3. Ehdottomasti näitä lisää, ite tykkään ainakin kovasti käydä katsomassa erilaisa koteja ja tyylejä sekä olen itekki jonkin verran tehnyt postauksia kavereiden/tuttujen kodista. Pari tuossa työnki alla :) Noissa vanhoissa taloissa on vain jotain, ihanin ikkunapenkkeineen, narisevat lattiat, kakluunit, hienot ikkunat ja monesti korkeat huoneet. Vosin kyllä itekki muuttaa tuonne <3.

  Ihanaa kevättä sinne Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano - vanhojen talojen tunnelmaa ei vain pysty kopioimaan - oikeastaan tässä kodissa oli niin hyvä henki, että sen oikein aisti. Kiitos samoin hyvää kevättä sinne! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig