2016/12/31

New year 2017


Halusin näiden kuvien myötä toivottaa sinulle lukijani oikein hyvää uutta vuotta 2017! Vaikka tämä uusi vuosi meneekin ihanan rennosti kotona hengaillen, viettäisin mielelläni uuden vuoden vaikka näissäkin upeissa puitteissa.Kuvat ovat Kööpenhaminan Tivolin keskellä sijaitsevasta Nimb -hotellista, jonne pääsimme nauttimaan neljän ruokalajin illallisen minilomallamme kuun alussa. Menu:seen kuului perinteisiä Tanskalaisia jouluruokia modernilla tvistillä.


Ja täytyy sanoa, että hotellin sisustus oli mitä upein ja tyylikkään klassinen. Ikkunasta pilkottavat palatsimaisen hotellin veistoksellinen julkisivu sekä tivolin kauniit valot oikein viimeistelivät tunnelman. 


Ruokalajien yhteyteen kuului myöskin tarkasti valittu viinimenu ja illan päätteeksi menimme vielä karuselliajalulle Tivoliin -en tiedä kumpaa syyttää huippaavasta olotilasta loppureissun aikana ;). Tivolissa pääsimme katsomaan myöskin upean suihkulähdetaideteoksen, joka oli todella hienosti toteutettu. Tähän uuden vuoden aattoon ei kuitenkaan nyt ole tiedossa mitään näin hulppean upeita puitteita, vaan pyjamassa nautitut nakkiöverit.

Palaan heti huomenissa uuden vuoden teemaan tiimoilta ja käyn hieman läpi vuotta 2016, joka on ollut hyvin antoisa ja opettavainenkin. On hyvä pysähtyä aina näin vuoden vaihteessa miettimään asioita, joista olla kiitollinen.

Oikein nautinnolista uutta vuotta siis sinulle lukijani ja toivottavasti pysyt matkassa myöskin ensi vuonna!

Share:

2 kommenttia

  1. Melko komeat puitteet kyllä vain. ^^ Meidän uudenvuoden puitteemme oli Lastenklinikan päivystys. :( Pikkuiselle oli iskenyt influenssa, mutta onneksi ei tarvinnut jäädä sairaalaan, vaan ollaan tänään pötkötelty ihan kotioloissa. Meidän nakkiöverit piti kuitenkin siirtää tälle päivälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Sitä on nyt NIIN paljon liikkeellä! Toivottavasti olette jo parantumaan päin.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig