2016/12/05

Boss The Scent For Her + arvonta


Tuoksut vaikuttavat voimakkaasti tunteisiin ja herättävät meissä paljon muistoja. Usein aisteista puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä näkö tai kuulo, mutta hajuaistilla on itseasiassa aika voimakas vaikutus aina lapsuuden muistijäljistä toisen ihmisen rinnalle viettelyyn. Moni hetki kiteytyy johonkin tiettyyn tuoksuun ja itse ainakin voin esimerkiksi hyvin muistaa, miltä ensimmäinen poikaystäväni lukio-ajoilta tuoksui. Pääsinkin yhteistyössä Hugo Bossin kanssa kertomaan, miten viettelys ja tuoksut ovat näkyneet omassa elämässäni.


Tuoksu on siitä erikoinen aisti, että se perustuu ainoastaan fyysiseen kontaktiin. Internet pystyy tarjoamaan nykyaikana paljon ärsykkeitä, niin visuaalisia kuin auditiivisia, mutta tuoksu ja kosketus on ne, jotka luovat aidon yhteyden. Moni teistä on varmasti kuullut treffipalvelu Tinderistä? Itseasiassa kuvan ja tekstin kautta muodostettu yhteys on vain 8% viestimisestä, tästä syystä et voi koskaan tietää ilman fyysistä kontaktia, onko toinen hyvä match. Tuoksu, olemus ja eleet tulevat esiin vasta tapaamisen hetkellä ja silloin alitajuntamme päättää kenestä viehätymme. Luulemme aina olevamme kovinkin järkeviä, mutta tämä kuulostaa hyvin primitiiviseltä, eikö? 


Hugo Bossin uutuustuoksu Boss the Scent For Her on saanut inspiraationsa viettelyksen ja vastustamattoman läheisyyden muodostamasta tunteesta, joka kiteytyy sanoihin tule lähemmäs -get closer. Valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka sekä pehmeä kaakaopapu kietoutuvat yhteen tuoksuelämykseksi. Tuoksun luoja Jason Wu kuvaa tuoksua voimakkaaksi, mutta samalla ainutlaatuisen naiselliseksi ja herkäksi. Täydellinen tuoksu siis Boss naiselle, joka on itsenäinen ja jolla pysyy oman elämänsä langat käsissä ilman miestäkin -kuitenkin herkkyyteensä ja naisellisuutensa säilyttäen. Tuoksut ovat yhdessä kuin vahva ja tasa-arvoinen pariskunta, jossa molemmat puoliskot tuovat omat vahvuutensa suhteeseen.


Olen itse ollut tämän nykyisen kumppanini suhteen hyvin määrätietoinen -päätin jo meidän ensitreffeillä, että tämän miehen haluan -määrätietoisuus useimmiten palkitaan! Herranjestas, no kuka ei sellaista kohteliasta komistusta olisikaan halunnut? Myös aloite ensisuudelmaan tuli itseltäni keskellä Kampin toria. Oikeasti, tässäkö?!  -treffikumppanini kysyi keskellä sateista, ei niin romanttista, oranssia joulutelttamerta. Varsinainen get closer -moment omasta elämästäni ja toivon sydämeni pohjasta tuoksuneeni tällä kyseisellä hetkellä hyvältä. En lähtenyt leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa -enemminkin vaikeasti unohdettavaa. Kun laittaa kaiken peliin, voi saada paljon, mutta ottaa ison riskin -riskin, joka tässä tapauksessa kannatti.


Nuorempana ajattelin viehättävyyden olevan jotain hyvin paljon päälle liimatumpaa, mitä se näin aikuisiällä mielestäni on. Kuvittelin sen olevan pelkästään korkeita korkoja, hihittelyä ja pitsiä. Solmioita, röyhkeyttä ja saavuttamattomuutta. Toki huoliteltu ulkoasu, hyvä ryhti ja miellyttävä tuoksu ovat edelleen puoleensavetäviä tekijöitä, mutta oikeasti ihmisen viehättävyys lähtee jostain paljon syvemmältä. Ennen kaikkea koen, että viehättävyys ja sitä kautta ihmisen puoleensavetävyys tulee siitä, että on sinut itsensä kanssa. Tätä ei pysty teeskentelemään tai sen puutetta peittämään millään ulkoisella tekijällä. Ei merkkivaatteilla, ei hienolla autolla, ei kovemmalla äänellä tai flirttailevammalla olemuksella. Näillä ulkoisilla asioilla, kuten hyvällä tuoksulla ja kauniilla asulla, voi sitten tuoda sen viime silauksen viehättävyyteen. 


Itse tykästyin Hugo Bossin the Scent for Her tuoksussa sen eleganttiin ja naiselliseen tuoksuun sekä esteetikkona tietysti kauniiseen ulkoasuun. Aivan ihana talvinen syvä tuoksu, mutta myös hyvällä tavalla kevyt ja raikas. Jotta en vain itse pääsisi nuuhkuttelemaan tätä uutuustuoksua, niin sain arpoa tuoksupaketin blogini lukijoille! Paketissa on sekä Boss The Scent -miesten tuoksu kuin myös for Her -naisten uutuusversio.

Camilla Bloom Photography / Clarion Hotel Helsinki Sky Bar
Make up - Mac Cosmetics / Jannika Segerstedt
Nails / Kauneushoitola Karma
Lashes / Maria Beauty
 Haastankin nyt teidät lukijat kertomaan oman tuoksutarinan kommenttiboksissa. Se voi liittyä viettelyyn tai mihin tahansa kohtaamiseen, jossa jollakin tuoksulla on ollut joku merkitys. Arvonta-aikaa on tasan viikko ja jään innolla odottamaan teidän tarinoita! Ja jos arpaonni ei suosi tällä kertaa, tätä ihanaa tuoksua saa tilattua mm. Sokoksen verkkokaupasta.

Tarkemmat arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä Boss

Share:

66 kommenttia

 1. tapasin nykyisen mieheni kirppiksellä..yksin olin tätä ennen ollut 18 vuotta..rakastuin ensi silmäyksellä..tuoksu liittyy tähän tarinaan sillä lailla että poikani oli pyytänyt minua ostaman hugo bossin tuoksun itselleen.kävin kaupassa ostamassa hänelle sen ja tulin työpaikalle jossa mieheni oli asiakkaana.juttelin työkaverini kanssa ja kerroin hänelle mitä kävin ostamassa,mieheni kuuli tämän ja liittyi keskusteluun ja siitä lähti yhteinen taival..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miten ihana tarina!! Ja uskomatonta, että tähän muistoon liittyy myöskin Hugo Bossin tuoksu! <3

   Poista
 2. Viettelyyn liittyvää muistoa minulla ei ole (olisikin... :)), mutta eräs todella tärkeä tuoksuun liittyvä muisto minulla on. Olin vuosia sitten vaihto-oppilaana Ranskassa. Olin kerran Sephorassa ja yhtäkkiä selkäni takana joku nainen testasi samaa hajuvettä mitä äitini käytti. En ollut nähnyt äitiäni yli puoleen vuoteen, joten siitä tuoksusta tuli niin hyvä mieli, ja tuntui siltä kun äiti olisi ollut vierelläni. Nykyään äitini on edesmennyt, ja tykkään aina välillä laittaa tuota samaa hajuvettä, sillä se saa hymyn huulilleni ja lievittää samalla pikkiriikkisen verran ikävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti unohtui em. kommentista, maaria.thule(at)gmail.com

   Poista
 3. Kerran junalla mennessäni Helsinkiin niin joku nainen tuli asemalta junaan ja sanoi vaunuun tullessaan, että jollakin on aivan ihanaa hajuvettä. Tuoksu oli Sisleyn. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Minulla on jäänyt mummon chanel 5 tuoksu mieleen ollessani nuori. Mummo sitä laittoi pienestä hajuvesipullosta harvana ja valittuna hetkenä. Me lapset emme saaneet koskaan suihkauttaa sitä itseemme, ettei vaan kallis hajuvesi kulu

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tapasin aviomieheni Turkissa lomamatkalla. Ensikohtaaminen oli hotellin aamupalalla, railakkaasti juhlitun illan jälkeen. Oloni oli hieman heikohko ja ulkoasussakin olisi ollut parantamisen varaa. Onneksi ennen aamiaiselle lähtöä olin suihkauttanut Hugo Bossin hajuvettä. Jo ensitapaamisesta lähtien tuntui perhosia vatsan pohjassa kummallakin ja siitä aamusta saakka ollaan oltu yhdessä n. 11 vuotta. Mieheni tapasi minut siis "pahimmillani" ja rakastui. Jälkikäteen on maininnut että hyvä tuoksu ja hymyhuulet tekivät vaikutuksen :)

  VastaaPoista
 6. Ensirakkauden eli poikaystävän tuoksun muistan vieläkin, vaikka aikaa on kulunut 30- vuotta�� Harmikseni en ole samaan tuoksuun törmännyt missään

  VastaaPoista
 7. Muistan edelleen miltä mieheni tuoksui silloin kun tapasimme. Se oli Axen deodorantti. Nykyisin hän tuoksuu paljon paremmalta ;)

  -suvi
  suvi_rantala@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Juuri sunnuntaina kävin tuoksuttelemassa sekä tätä Bossin uutuutta että muutamaa muuta ja muita asioita hoidellessani tuoksuttelin vuoroin eri puolia ranteistani ja päätin jäädä vielä miettimään minkä lopulta hankin. Nyt jos kävis tuuri tulisi päätöksestäni helppo. Ja uskon että olisin enemmän kuin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 9. Edellinen lipsahti käsistä ja jäi sähköpostiosoite pois. sarianna.riikola@gmail.com ihana kuva muuten Hotelli tornin yökerhosta, niin mahtavat maisemat sieltä Tampereen yöhön.

  VastaaPoista
 10. Mieheni tuoksu on ihana :) Hän on käyttänyt samaa tuoksua jo kauan, ehkä olisi aika vaihtaa ;)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Aikku10
  Olin 18 v kun mieheni osti minulle ensimmäisen tuoksun se oli Shalimar, en ole sen jälkeen sitä tuoksutellut mutta muistan hyvin mille se tuoksui, tässä olisi nyt meille molemmille uudet joulutuoksut.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 12. Muistan yhden teini-iän ihastuksen tuoksun vieläkin - Calvin Klein One. :D jos tuon tuoksun joskus jossain haistan niin tulee kyllä mielleyhtymät teini-ikään välittömästi :)

  laapalaura(at)Gmail.com

  VastaaPoista
 13. Elän etäsuhteessa mun kihlatun kanssa. Kerran kun mun kultani täytyi lähteä taas 400km päähän kotiinsa se suihkutti mun tyynyliinaan sen hajuvettä että haistaisin sen tuoksun nukkuessa :D

  T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia teistä!
  Minulle Hugo Bossin tuoksut tuovat mieleeni oman aviomieheni. Hän käytti Bossin tuoksua tavatessamme ja edelleenkin ne ovat hänen suosikkejaan. Herkkä nenäni saa aistia päivittäin mieheni tuoksua, vaikka hän asuu tällä hetkellä mannerten toisella puolella. Boss on selvästi suomalaisten miesten makuun. :D
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 15. Mieleeni on jäänyt siskoni käyttämä tuoksu, joka rikkoutui maton päälle. Se sitten tuoksui ikuisesti hajuvedelle :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mummo ja Chanel 5. Voi miten ihailin mummon luona sitä pulloa ja se vasta upeaa olikin, kun mummo suihkautti sitä minuunkin. Sitä ei usein tapahtunut.
  laurilamin(at) gmail.com

  VastaaPoista
 17. Itsellä vahvin "tuoksu-muisto" liittyy Escadan Magnetism tuoksuun. :)
  Siitä mieleeni tulvii aina aviomieheni ja minun alkutaival ja ensimmäinen kesä jonka yhdessä vietimme. :)
  helihaapa-aho@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Ensirakkaus = Tommy hilfiger. Sen kyllä muistaa ja kadulla jo kaukaa tunnistaa!

  VastaaPoista
 19. Paris Hiltonin tuoksut tuovat mieleen teiniajat...! :D

  jelena.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Britney Spearsin Fantasy on tuoksu, jota tyttäreni toivoivat aina laivatuliaiseksi. Makea tuoksu tuo mieleeni lapseni.<3 irmeli.nieminen (at) hotmail.com
  -Irmeli-

  VastaaPoista
 21. Yhdestä escadan hajuvedestä tulee aina mieleen lapsuuden joulu koska äiti käytti sitä tuoksua vain jouluisin


  Sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tuoksuihin liittyy paljon muistoja. 😊 Lukioaika tulee aina mieleen Tresor parfyymista ..näin jälkikäteen jopa vähän hymyilyttää, miten niin voimakas tuoksu oli silloin niin cool. Tää uusin Boss on äärest ihana, joten se kyllä kelpaisi ja wow, upeita kuvia!

  perhe.tuominen3@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Oma suihkunraikas mies ja hänen hajuvesi. Voiko viettelevämpää olla?

  VastaaPoista
 24. Onnellessani 19-vuotias nuuhkaisin eka kerran Christian Diorin Poison hajuvettä ja se tuoksu oli jotain niin maagista ja koukuttavaa että sitä piti saada itsellenikin. Baariin lähtiessä sitä tuli supsuteltua niin reippaasti että helmikaulakoru meni pilalle. T:Anne.H

  VastaaPoista
 25. Diesel Loverdose, mies osti mulle synttärilahjaksi seurustelumme alkuaikoina. Nyt ostin sitä pitkästä aikaa ja ai että kun tulee ihania muistoja mieleen :):)

  jennnimo@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Pyöreä violetti pullo parfyymia, makea tuoksu, teiniajan parhaan ystävän tuoksu. Edelleen tämä saa ystäväni mieleen ja satoja yhteisiä muistoja noista vuosista. ❤️ miia1.saarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Toi on niin hyvä tuoksu toi uus Boss! Yksi varhainen poikaystävä pyysi suihkuttamaan hajuvettä tyynyynsä, että sais muistella mua kun ollaan erossa :) lumppari(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Tuoksulla on tosi suuri merkitys rakastumisessa. ♥ Läheisen ihmisen ihon tuoksu myös lohduttaa ja antaa suojaa arjelta. Minun komistukseni hurmasi minut autokaupoilla! Sain volkkariini hyvät alennukset ja palvelu pelasi kotiin asti. Ois kai ne vara-avaimet voinut antaa liikkeessäkin, mutta hän halusi tuoda "unohtuneet" avaimet kotiin illalla... Yhteistä kotia ollaan pidetty nyt vuodesta 2000. ♥

  Mukana ihanassa arvonnassa! countrysally@wippies.com

  VastaaPoista
 29. Vuosien varrella Hugo Bossin tuoksut ovat olleet mukana arjessa & juhlassa. Mieleen muistui kuitenkin vain poikaystävän tuoma tuliainen parinkymmenen vuoden takaa: lahja, joka oli valittu hauskan pakkauksen mukaan....Vaikka merkkituote olikin, tuoksu jäi kyllä käyttämättä:)

  ninskumyy(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Musitan nuoruudestani 80-90-luvu taitteesta Oscar de La Rentan tuoksun, josta tykkäsin paljon ja jota käytin paljon. Kun sitten menin ekaan työpaikkaani, pomoni käytti samaa tuoksua ja sen jälkeen tuoksu toi aina mieleeni hänet, enkä halunnut enää käyttää tuoksua. -KM-

  kirppuilija@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kiva postaus, olette upea pari. :) Mieheni ei muita tuoksuja käytäkkään kuin Hugo Bossin. Hän tuoksuu aina todella hyvältä ja tuoksu oli todellakin yksi syy miksi aikoinaan häneen ihastuin.<3 Kelpais tuo naisten versio itsellenikin. Sitä on paljon kehuttu.

  VastaaPoista
 32. Kiva postaus, olette upea pari. :) Mieheni ei muita tuoksuja käytäkkään kuin Hugo Bossin. Hän tuoksuu aina todella hyvältä ja tuoksu oli todellakin yksi syy miksi aikoinaan häneen ihastuin.<3 Kelpais tuo naisten versio itsellenikin. Sitä on paljon kehuttu.

  VastaaPoista
 33. Mieleenpainuvin muisto tuoksuun liittyen on ensirakkauden ajoilta kun ihastukseni kuiskasi että tuoksun hyvältä (tuoksuna oli alyssa ashleyn musk...) ja suuteli sen jälkeen pitkään 15-vuotiaan antaumuksella ;) Vieläkin muistan ne perhoset vatsanpohjassa vaikkei siitä jutusta mitään loppuelämän rakkautta syntynytkään.. Bossin tuoksuista olen aina pitänyt, tosin tätä uusinta en ole vielä tuoksutellut, olisipa kiva saada miehen kanssa toisiinsa sopivat tuoksut.
  minna.koppanen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Jokin Escadan tuoksu oli ihana mutta en saa mieleeni minkäniminen. Ystäväni käytti sitä vuosia sitten.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 35. Tykkään Diorin J'Adore -tuoksusta ja olen sitä käyttänyt vuosia. Myös silloin, kun tapasin mieheni ja silloin, kun menimme naimisiin. Kymmenvuotishääpäivä lähestyy pikkuhiljaa, mutta ainakin tiedän, mitä hajuvettä tulen silloin käyttämään missä juhlitaankaan :) Upeita kuvia muuten! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mieheni osti minulle eräänä keväänä Bossin tuoksun. Samana keväänä hän lähti muutamaksi kuukaudeksi ulkomaille vaihtoon. Ikävä oli katkeransuloista ja jälleennäkeminen riemuisa. Edelleen käytän samaa tuoksua ja se tuo mieleeni tuon jännittävän kevään.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. En koskaan ennen välittänyt parfyymeistä, mutta viime jouluna sain Saksassa asuvalta poikaystävältäni lahjaksi Davidoffin "Cool Water - Sea Rose" eau de toiletten, mistä innostuin tilaamaan testaamatta, hyviin kokemuksiin ja arvosteluihin perustuen Marc Jacobsin Daisy Dream EdP ja Yves Saint Laurentin Black Opium, mihin olen molempiin rakastunut. Poikaystäväni pitää myös herkullisesta gourmand-tuoksusta, ja tänä jouluna aion antaa hänelle lahjaksi Viktor & Rolfen "Spicebombin", joka kuuluu myös gourmand-tuoksuihin ja sisältää lakritsia, kahvia ynnä muuta herkullista. En malta odottaa että pääsen viettämään joulua taas poikaystäväni perheen kanssa ja voin käpertyä kumppanini kainaloon nuuhkimaan jouluisen tunnelmallista ja mausteista hajuvettä!

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 38. Rakastan Lancomen Hypnose tuoksua. Sain sen lahjaksi mieheltäni ensimmäisenä vuosipäivänä. Tuoksu tuo yhä mieleen sen päivän muistot ja tuhannet muut muistot mieheni kanssa :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Muistan ikuisesti tuoksun tavatessani aviomieheni, ensirakkauteni. Mikä onni, kun löydettiin sattumalta saman tyylinen tuoksu;-) Sitä on ihana nyt tuoksutella.
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 40. Mulla ei taida olla varsinaisesti kerrottavanani mitään tiettyä tuoksutarinaa, mutta mulla on eräs tietty Victoria's Secretin hajuvesi, joka syystä tai toisesta herättää aina miespuolisten työkavereideni erityisen huomion. :D

  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Muistan aina miltä avopuolisoni tuoksui kun halasimme ensimmäistä kertaa, Armanin Acqua Di Gio - mun ikilemppari miestentuoksu <3
  Nykyään hän käyttää toista tuoksua, mutta kaapista löytyy tuotakin :)

  nennuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Vaimoni tuoksuu aina niin hyvälle hajuvedelle. juha.jarvinen ät netti.fi

  VastaaPoista
 43. Nuorena naisena poikystäväni käytti Kouros-merkkistä tuoksua ja ihastuin siihen niin että suihkuttelin sitä itsellenikin. Sen jälkeenkin olen tykästynyt unisex-tuoksuihin :)
  SoileK
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mieheni käytti The body shopin tuoksua Activist, kun tapasimme. Hänellä on vieläkin vanha pullo jäljellä, vaikka onkin sittemmin siirtynyt muihin tuoksuihin. Käyn välillä vaatehuoneessa tuoksuttelemassa Activist-pulloa. Siitä tulee mieleen aika, kun tapasimme ja olimme nuoria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis sähköpostiosoitteeni on
   minneanmuruja@gmail.com

   Poista
 45. Minulla ei ole erityisiä muistoja tuoksuista kuin yksi: mieheni osti minulle joululahjaksi tuoksun, merkkiä en muista. Tuoksu ei minusta sopinut minulle lainkaan ja pidin sen kuitenkin kaapissani vuosia ja heitin se sitten pois puhumatta siitä, olinko vaiko en käyttänyt. Tämä olisi ihana palkinto, sillä mieheni käyttää juuri Hugo Bossia.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Ulkohuussin tyhjennys kesämökillä. Sitä hajua ei unohda! :D

  VastaaPoista
 47. Poikaystäväni on suhteemme alusta alkaen käyttänyt yhtä tiettyä tuoksua, joka on juurikin mieleeni. Muistan nykyäänkin aina suhteemme alkuajat hänen laittaessa tätä tuoksua, joka on nykyään käytössä harvemmin. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mun "rakkauden" tuoksu liittyy mansikkaan, itse asiassa mansikkatikkariin. Sen tuoksun ja muiston kun saisi pullotettua...

  -Jutta

  VastaaPoista
 49. Sain entiseltä avomieheltä tuliaisina tuoksun. Tulihan sitä käytettyä joo, mutta erottuamme en jotenki pitänyt siitä enää. Juuri äsken sain kyseisen tuoksun onneksi myytyäkin.
  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 50. Minun nostalginen tuoksumuistoni ajoittuu 90-luvulle, jolloin olin yläaste-ikäinen teini ja opettelin hajuvesien käyttöä. Tuolloin "in" oli ihan tavan ruokakaupoissakin myytävät Date tuoksut. Jokaisella Date tuoksulla oli oma väri ja pakkauksessa naisen kuva ja tuoksu oli naisen nimi. Pamela (sininen), Mikaela (pinkki), Felicia (punainen) ja Susan (keltainen). Näistä suosituin omassa kaveriporukassani oli tuo Felicia (punainen). Voin melkein vieläkin tuntea tuon tuoksun :) Onkohan muisto ensimmäisestä hajuvedestä lähes yhtä pysyvä, kuin muisto ensirakkaudesta?
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Sisareni toi tuliaisina muutama vuosi sitten Bossin hajuveden, se osui oikeaan, muistan vieläkin :)
  -suffeli

  VastaaPoista
 52. Peppi
  Olin nuori ja kivasti suihkuttelin eri tuoksuja, nyt kun kaivan vanhoja tuoksupulloja esiin ja nuuhkin, voi kuinka kamalia ne olikaan.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 53. Rakastan erästä miesten hajuvettä, jota olenkin ostanut kaikille vähänkään varteen otettaville mies ehdokkaille..
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Olin Saksassa au pairina reilut parikymmentä vuotta sitten ja silloin tuli ostettua Eduscho kahvikaupoista xtratuotteina aina uusia tuoksuja ... niistä ikuisesti mieleeni on jäänyt Laura Biagottin Venezia-tuoksu, mitä ei enää valitettavasti valmisteta. Ja minun tuurilla viimeisin tuoksupullo näistä sitten hajosi vielä kosmetiikkalaukkuuni.
  Ihana arvonta ja niin upea pari olette. <3 Nämä kyseiset Hugo Bossin tuoksut löytyvätkin meiltä molemmilta jo, mutta ovat sen verran hyviä tuoksuja, että voi käyttää useammankin pullon. =)

  VastaaPoista
 55. Muistoja tuoksuista ja siihen liittyvistä tunteista on muutamia. Muistan oman ensimmäisen tuoksuni, joka oli Oscar de la Rentan,Oscar, johon ihastuin ensimmäisessä kesätyöpaikassani. Silloinen työkaverini käytti kyseistä tuoksua. Muistan myös miten ihastuin aviomieheni tuoksuun ensitreffeillä. Tuoksu oli Armanin Aqua di Gio. Tästä tuoksusta pidän vieläkin, siihen liittyy paljon tunteita ja muistoja kymmenien vuosien takaa. Tällä hetkellä Hugo Bossin tuoksut molemmilla käytössä, itselläni Jour, johon palaan aina vaan uudelleen. Miehelläni käytössä Bossilta no 6.

  VastaaPoista
 56. Escadan makeista tuoksuista tulee edelleen vahvasti nuoruusvuodet mieleen=). Niitä en enää pystyisi käyttämään. Viime aikoina en ole oikein löytänyt itselleni mieluista tuoksua, olisikohan se tässä? Mies käyttääkin jo kyseistä miesten versiota.

  anellein@live.com

  VastaaPoista
 57. Mulla ei ole vielä ehtinyt kertyä kovin vahvoja yksittäisiä muistoja tuoksuista. Escadan tuoksut muistuttavat teinivuosista ja menneestä elämästä isommassa mittakaavassa. Liian voimakas Axen tuoksu taas tuo mieleen nuoret miehet, joilla ei ihan naisten iskeminen onnistunut :D onneksi näistä molemmista on päässyt eroon ja omat tuoksuni on nykyisin aikuisempia ja naisellisempia ja miehet ketä olen tapaillut ovat annostelleet hyvän tuoksuisia hajusteitaan maltilla :)

  VastaaPoista
 58. Paco Rabannen tuoksusta muistuu yhä uudelleen ja uudelleen mieleen ensitapaaminen rakkaani kanssa. Rabannen naisten tuoksusta taas ihanat laulukeikat ja arvokkaat juhlat. <3

  Juliajokis@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Tuoksuilla on aina ollut minulle erittäin suuri merkitys, kiinnitän ain ihmisessä ensimmäisten asioiden joukossa juuri tuoksuun. Muistan joitakin vuosia sitten olleeni tavaratalossa, ja ohitseni käveli huumaavan hyvältä tuoksuva mies. Menin hetkeksi niin hämilleni, että kävelin vahingossa päin hyllyä! Ystävällinen mies onneksi tuli kysymään, olenko kunnossa. Tuosta kohtaamisesta ei ikävä kyllä kahvihetkeä suurempaa romanssia syntynyt, mutta muistan edelleen hänen tuoksunsa, enkä ole sitä kenellekään muulla ainakaan vielä havainnut olevan..
  Susanna

  VastaaPoista
 60. Sain joululahjaksi opettajana työskennellessä hajuveden, Chanelin Coco Madmoiselle. En pitänyt aluksi tuoksusta lainkaan. Kokeilin puoli vuotta myöhemmin tuoksua uudelleen, ihastuin ikihyviksi tuoksuu! Nyt se on arki- ja juhlatuoksuni!
  Sähköpostiosoitteeni miahonkanen@outlook.com

  VastaaPoista
 61. Haluaisin osata käyttää klassisia tuoksuja, mutta sen sijaan yleensä käteen tarttuu aina jokin mausteinen ja tumma tuoksu. Suosikkejani on ollut Diorin Addict ja Guccin Guilty. Toisaalta miehen on helppo tuoda tuliaisia kun pyytää myyjiltä apua uutuustuoksuissa vain sen mausteisimman löytämiseksi ;) Jos oikein muistan, tämäkään tuoksu ei tainnut se hempein ja kukkaisin olla. Sähköpostiosoite niina.koivu@gmail.com.

  VastaaPoista
 62. Minulle tulee eri tuoksuista mieleen ihmiset, paikat missä kyseistä tuoksua käyttänyt, tilanteet tai tapahtumat.

  VastaaPoista
 63. Yksi suosikkituoksuistani on Gucci Envy Me tuoksu. Nuorena hyvä ystäväni esitteli minulle tämän tuoksun Sokoksen hajuvesiosastolla ja ihastuin tuoksuun heti. Pidän edelleen tästä hedelmäisestä ja raikkaasta tuoksusta ja yhdistän aina mielessäni ystäväni tähän tuoksuun :)
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig