2016/12/18

Vinkkejä joulupöytään



Vaikka en olekaan mikään kokki kolmonen, rakastan tehdä kauniita kattauksia ja esillepanoja. Joulun insipiroimana ajattelin jakaa muutamia kivoja ja yksinkertaisia kattausvinkkejä. Nämä kuvat napsin tämänpäiväisistä glögijuhlista, jotka vietimme lapsuudenystäviemme kanssa meillä.



1. Valkoiset kynttilät saa koristelua juhlavaksi vaikkapa mustilla silkkinauhoilla. Omani jäivät yli JoMalonesin paketeista ja ne sopivat mielestäni kauniisti tavallisen marketti-kynttilän kaulalle. Valkoiset isot kynttilät ovat muutenkin aivan ihania, niillä saa luotua pöytään kuin pöytään arvokkuutta.



2. Glögin ei tarvitse aina olla lämmintä; myös glögitiiviste yhdistettynä kylmään vichyyn tai kuohuviiniin toimivat hyvin joulujuomana.


3. Pellavapöytäliinaa ei tarvitse välttämättä laittaa koko pöydän ympärille -omani peitti pikkujoulukattauksessa ainoastaan puolet suurimman osan valahtaessa lattialle. Tekstiileillä saa luotua niin paljon pehmeämmän tunnelman, joten talviaikaan niitä tulee käytettyä enemmän kuin muulloin.


4. Kerrosvati toimii jouluisessa kattauksessa kauniisti. Georg Jensenin Alfredo sarjan Etagere -kerrosvati täytyy tällä kertaa niin joulutortuista, piparkakuista kuin myös suklaakonvehdeista.

Joulupöytä tulee varmasti näyttämään herkkuineen vielä runsaammalta, joten siksi on mielestäni kiva pitää muu koristelu yksinkertaisena niin värien kuin materiaalienkin suhteen. 

Ja vihdoin pääsen paljastamaan Hugo Bossin tuoksuarvonnan voittajan. Kiitos todella paljon kaikista ihanista tarinoista, joita jaoitte, niitä oli niin tunteita herättävää lukea! Voittaja löytyi kommentilla

"Tuoksulla on tosi suuri merkitys rakastumisessa. ♥ Läheisen ihmisen ihon tuoksu myös lohduttaa ja antaa suojaa arjelta. Minun komistukseni hurmasi minut autokaupoilla! Sain volkkariini hyvät alennukset ja palvelu pelasi kotiin asti. Ois kai ne vara-avaimet voinut antaa liikkeessäkin, mutta hän halusi tuoda "unohtuneet" avaimet kotiin illalla... Yhteistä kotia ollaan pidetty nyt vuodesta 2000. ♥ 

Mukana ihanassa arvonnassa! countrysally@wippies.com"

Onneksi olkoon, laitan sinulle sähköpostia!


Share:

6 kommenttia

  1. Meillä astiakaappi on aivan yhtä keskeneräinen, kuin muukin koti ja joskus minua lähes hävettää kattaa meidän astiat pöytään. Vaikka niissä ei ole mitään vikaa. Ne ovat hyvät, kauniit astiat, mutta "englantilainen" posliini, jonka pohjassa lukee pienellä "made in china", ei ole minun juttuni. Yritän hokea itselleni sitä pikku hiljaa, mutta joskus tekisi vain mieli saada kaikkimullehetinyt. Juuri nyt alkaa kuitenkin näkymään hieman valoa tunnelin päässä, monessakin suhteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, tiedän niin tunteen! Keskeneräistä on täälläkin monessa kohtaa, niin kodissa kuin elämässä ja itsessä muutenkin! <3 Valoa kohti vain!

      Poista
  2. Ihana kattaus Sanna :) ja mitä herkkuja tuolta pilkistikään, nyt tuli naposteluhimo. Mulla on tässä onneksi klmenentiiniä.

    Muuten on pitänyt kommentoida sun blogipohjasta - onhan tämä kaunis, mutta tiedätkö mä en meinaa millään löytää uusimpia blogipostauksia. Saako tässä jotenkin helposti uusimman ylimmäksi ja siitä selattua. Nyt etusivulta löytyy vaan karuselli ja instakuvia - tai tämä töppö ei tajua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3 Ja kiva kun kommentoit pohjaa! Etusivulla on uusimpien postauksien karuselli, jonka jälkeen neljä uusinta instakuvaa ja sen jälkeen aina uusin postaus. :D Toivottavasti tämä selkeytti jotenkin asiaa!

      Poista
  3. Ihanalta näyttää ja oooh, olipa täällä mukava yllätys odottamassa, kun tulin kurkkimaan viime hetken kattausvinkkejä! ♥ ♥ Rupes ihan kuumottamaan, josko ehdin kääriä tuoksun vielä joulupakettiin!

    Ihanaa Joulun aikaa teille! Kiitoksin, Sally

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Sally!! Toivottavasti tuoksut ehtivät teille jouluksi.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig