2016/09/21

Ton -tuolit


Terveisiä tuolisavotasta! Täällä on vaihtunut tuolit melkein yhtä tiuhaan kun Homevialauran matot ja nyt on päästy yhteen välietappiin. Loputkin Formesta tilaamani Ton tuolit saapuivat vähän aika sitten ja päädyin tosiaan kolmeen valkoiseen Ton -tuoliin mustan käsinojallisen kaveriksi. Oletteko muuten huomanneet, että Formessa on todella kilpailukykyiset hinnat Ton -tuoleissa verrattuna esim. Room 21 -verkkokauppaan?


Tuolit ovat superkauniit, mutta jäin vielä miettimään niiden runsasta "sekavuutta" ruokapöydän ympärillä? Tuolit tekevät mutkaa joka suuntaan ja jotenkin tuntuu kokonaisuus nyt levottomalta! Mutta tähänkin on löytynyt onneksi ratkaisu, sen esittelyn tosin jätän myöhemmäksi. Muutoin olen kyllä todella tyytyväinen näihin klassikkotuoleihin, joihin päätyminen yllätti kyllä itsenikin. 

Tästä tuolista on muuten ennustettu seuraavaa hittituolia Vitran Dsr-tuolin seuraajaksi.

Mitä uskotte, tuleeko tämä toteutumaan?

Share:

5 kommenttia

  1. No vau!! <3 <3 !! Ihanat tuolit ja kuvat yleensäkin!

    VastaaPoista
  2. On ne niin kauniit 😍

    VastaaPoista
  3. Etsin Googlesta kuvia Ton-tuoleista Formen kautta ja tännehän Google minut johti. <3 Ajatuksenani on tilata neljä tuoli ruokapöydän ympärille, mutta värien kanssa vielä pähkäilen. Joko neljä valkoista tai kaksi mustaa ja kaksi valkoista.

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig