2016/09/26

Rouheaa ja ruskeaaKuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, kotimme sisustusta on alettu yhteenmuuttamisen edetessä viemään hieman rouheampaan ja maanläheisempään suuntaan. Oma white-black-nude-repeat sävymaailma on saanut lisää ruskean sävyjä muun muassa tämän Cobellon vaasin myötä. Enpä olisi uskonut, että ruskea sopii niin kauniisti kaiken modernin sekaan ja kuinka oikeasti nautin siitä, että koti tuntuu taas hieman pehmeämmältä näiden murrettujen sävyjen lisääntyessä!


Keveä marmoripöytä nähtiinkin jo aikaisemmin Balmuirin valaisimen kaverina, mutta päätin tosiaan hankkia toisen samanmoisen Vepsäläisen valikoimista, sillä ajattelin, että näille pienille pöydille on varmasti käyttöä jatkossakin. Tanja Meskin maalaus toistaa kauniisti uusia murrettuja sävyjä ja odottaa vielä hetken miehen rautakauppareissua  paikkaansa ennen seinälle ripustamista.


Ainakin Valkoisen Harmajan Suvi on pistänyt saman merkille kuin itsekin, että sisustuksen trendisävyt ovat taas siirtymässä kylmän harmaista takaisin maanläheisiin ruskeisiin. Itse olen puolestani vasta viimevuosina antanut mustalle mahdollisuuden kotonani, sillä edellisestä kodista se puuttui lähes kokonaan sisustuksen linjan ollessa utuisampi sävymaailmaltaan. Yllättäen, ruskean eri sävyt sopivat myöskin tähän musta-valkoiseen sisustukseen hyvin!

Onko sielläkin nähty jo viitteitä ruskean saapumisesta takaisin sisustukseen ja millaisia tunteita tämä paluu herättää?


Share:

8 kommenttia

 1. Juuri tänään ajattelin, miten syksyn tullen olisi ihana laittaa hieman pehmeämpiä ja murrettuja sävyjä kotiin. Sinä osoitit kauniisti, miten maanläheiset sävyt todellakin tuovat tunnelmaa kotiin! Odotan mielenkiinnolla lisää kuvia uudistuneesta kodistanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna kauniista kommentista! :) On kiva kun saa kotiasioita vietyä eteenpäin ja syksyn tullen niihin tuntuu tulevan todella kova inspiraatio! :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää <3 Täälläkin keväällä edessä yhteenmuutto, jota jo mielenkiinnolla odottaa. ;) Itselläni edelleen samat tutut värit pitävät pintansa. Ruskea kausi oli aikanaan, mutta ainakaan vielä sitä en osaa ajatella omaan kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En itsekään usko, että ruskea tulee rytinällä omaan kotiin, mutta ehkä juuri sellaisena sävyjen pehmentymisenä ja kovemman musta-valkoisen tyyliin tasoittajana. Tsemppiä yhteenmuuttoon sielläkin! <3

   Poista
 3. Kauniita ja inspiroivia tunnelmakuvia! Minä olen parhaillaan selaillut läpi sisustuslehtiäni männävuosilta ja huomannut, että tietynlaiset kodit säilyvät vuodesta toiseen yhtä inspiroivina ja kauniina. Niiden salaisuus? Se, että ne nappaavat kulloisistakin trendeistä vain jotain pientä ja pitävät linjansa muuten samana. Sellainen koti ei ikinä mene pois "muodista"! Ja kyllä, niissä on myös ruskeaa. :) Sitäkin on niin monenlaista, itse sorruin siihen kliiniseen beigellä värittämiseen ensimmäisessä kodissa kun ko. väri oli tuolloin pinnalla, mutta nyt vuonna 2016 ruskea voi merkitä mitä tahansa saven väristä ajopuuhun sävyihin, vanerista tummanruskeaan parkettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa muuten hyvin sanottu! Juurikin näin, eli täysin trendien perässä ei kannata koskaan juosta vaan poimia itselle ne muutamat mieluisat ja maustaa muuten klassista tyyliä niillä! Itse viehättää ruskeassa juuri nuo saven sävyt ennemmin, kuin sellainen 70-luvun suklaanruskea.

   Poista
 4. Pakko kysyä, mikä onkaan tuon maalin sävy tossa seinällä? :) Aivan täydellinen. Ei liian ruskea eikä liian harmaa!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig