2016/09/11

Uutta kotona


Olin ajatellut alunperin kirjoittaa teille Habitare-messujen annista, mutta tiedättekö mitä? Kuvia ja juttuja messuista on blogit pullollaan ja ammattilaisen silmin messut näyttäytyvät aina jotenkin valjuilta, joten päätinkin keskittyä vaihteeksi kotijuttuihin ja napsia kuvia syksyn päivitetystä ilmeestä. Tai noh, päivitetystä, mutta uudella sohvapöydällä, muutamalla tyynyllä ja isolla matolla saatiin vain aika paljon olohuoneessa aikaan.


Ihanan musta-valkoisen Ikat Kerala -tyynynpäällisen tilasin jo jonkin aikaa sitten Room21-verkkokaupasta. Musta-valkoinen graafinen tyyny on seikkailut olohuoneen ja makuuhuoneen väliä ja jotenkin se antaa juuri sen sopivan ripauksen särmää muuten niin vaaleaan, yksiväriseen tilaan. Zarrosta hankittu lampaankarvatyyny sekä Balmuirin Kidmohair -torkkupeitto Mink-sävyssä tuovat lisää syksyllä kaivattua pehmeyttä kotiin.Maison Helsingin kukat ne senkun kukkivat ja Georg Jensenin Cafu-vaasit kimmeltävät kauniisti uuden sohvapöydän mattapintaista tasoa vasten. Boconceptin lugo -sohvapöytä mustilla jaloilla ja kannella oli helppo valinta uudeksi sohvapöydäksi nähdessäni sen Homevialauran upeassa kodissa, joka muuten sattuu olemaan nyt myynnissä Oikotiellä. Mietin sohvan viereen myöskin samanhenkistä sivupöytää ja bongasin makean Domo -sivupöydän, joka sopisi hyvin Boconceptin Lugo-pöydän kanssa yhteen. 


Olohuoneessa on pyörinyt niin aito Beni Ouarain matto kuin myös Elloksen edullisempi Tanger -matto sekä keväällä kevyempi Hanna Korvelan Piccolo, mutta jotenkin syksyä kohden halusin isomman, pehmeän ja syvemmän sävyisen maton. Boconceptin Elegance-matto on ollut sävynsä ja materiaalinsa puolesta sellainen, jota olen pitkään ihaillut ja nyt päätin sen vihdoin kotiuttaa. Maija ainakin allekirjoitaa uuden maton tarpeellisuuden, sillä siitä on tullut neidin lempi köllimispaikka.


Näiden uudistuksien lisäksi löysin vielä olohuoneeseen mieleisen sivupöydän marmorikannella, josta ajattelin tehdä oman postauksensa. Sisustusalalla pyörivän ihmisen näkökulmasta näitä oman alan postauksia tuntuu olevan välillä  vaikea tehdä, sillä kaikki mitä kirjoittaa, tuntuu jotenkin itsestäänselvältä itselle, vaikka se ei lukijalle sitä olisikaan. 

Nyt haluaisinkin kysyä teiltä postaustoiveita sen suhteen, että mistä haluaisitte sisustussuunnittelijan kertovan? Keittiön suhteen on toivottu jo postausta ja siitä on sellainen tekeillä. Lisäksi syksyllä on tulossa hyvän unen postaussarja yhteistyössä Tempurin kanssa ja muotiin liittyvä arvonta. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Share:

2 kommenttia

  1. Kaunis koti, kaunis pikku hauveli siellä :) Keittiö postaus kiinnostaisi kovasti :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig