2016/09/04

Lately


Viime aikoina olen...


.... rentoutunut ja höstmysaillut kotona enemmän kuin pitkiin aikoihin. Blogihommat hoituvat kätevästi sängyltä untuvatossut jalassa ja Nespresso-kahvi kädessä. Tykkään kovasti syksystä ja kotiin käpertyminen on silloin lempipuuhaani.


... luopunut Vitran Eames tuoleista ja jäänyt odottamaan kolmea valkoista Ton 14-tuolia mustan käsinojallisen kaveriksi. Puhun aina, miten design on hyvä sijoitus ja nyt se kyllä todellakin konkretisoitui kun melkein kymmenen vuotta palvelleet DSR-tuolit saivat lähes virheettöminä uuden kodin.


... lukenut Alexa Dagmarin Nuoren naisen käsikirjaa ja haaveillut myöskin oman kirjan kirjoittamisesta! Olen asiaa pitkään jo hautonut ja varmaan joskus sellainenkin toteutuu. Tarkoituksena ei tosin ole tehdä mitään tyyliopasta vaan ehkä syvällisempi katsaus siihen, miten elämään pystyy itse vaikuttamaan omien valintojen myötä ja miten pohjimmiltaan kaikki elämässä kulminoituu rakkauteen -inspired by love.


... testannut uutta Cryo 21 -jäädytyshoitoa Maria Care-hoitolassa*. Jäädytyshoidon luvataan poistavan rasvasoluja, kiinteyttävän ihoa ja helpottavan lihaskudosten tulehdustiloja. Tähän hoitoon tulen paneutumaan tarkemmin vielä ihan omassa postauksessa, mutta ainakin yhden kerran jälkeen koin, että iho tavallaan vetäytyi syvemmälle ja näin ollen hoidon jälkeen myös näytti kiinteämmältä.


... viettänyt iltaa kavereiden kanssa Holiday Barissa rapupastaa nauttien. Tunnelma ravintolassa on rento ja konstailematon, ruoka maukasta ja kohtuuhintaista. Vasta-avatun ravintolan terassi oli ilmeisemmin kesällä suuressa suosiossa, mutta sattuneesta syystä jätimme sen tällä kertaa väliin...


... ihmetellyt, miten joka ikinen kesä unohdan syksyn realiteetit eli vaakaan piiskaavaan vesisateen ja sen tosiasian, että en omista vieläkään kunnollisia kumisaappaita! Ajattelinkin tehdä seuraavaksi näiden kartoittamiseksi postauksen, vinkkejä otetaan kommenttiboxin puolella vastaan kaupunkikelpoisista yksilöistä.

*Blogiyhteistyö

Share:

4 kommenttia

  1. Olittekohan Holidayssa juuri Midnight Runin aikaan? Kyllä oli kurja keli juosta kun satoi aivan kaatamalla! :D Kyllä lämmin suihku teki hyvää kympin jälkeen :'D

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuva, ihana blogi. Kaipasinkin juuri uutta luettavaa ;)

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig