2016/09/13

Marble sidetable


Edellisissä olohuoneen kuvissa ei näkynytkään uusi marmorikantinen Cubico -sivupöytä Vepsäläisen valikoimista. Olen pitkään ihaillut vastaavia pöytiä ja tämän ilmestyessä myymälään tiesin, että haluan sen kotiuttaa. Pöytä tulee varmaan seikkailemaan niin valaisinalustana kuin apupöytänäkin, ja ihastuin siihen niin paljon, että mietin jo toisen hankkimista yöpöydäksi. Jalka toistaa kivasti Boconceptin Lugo -sohvapöytää ja marmorikansi tuo raikkautta. 

Room21 -bongaamani Domo -sivupöytä sopisi nyt hyvin olohuoneenseen marmoripöydälle kaveriksi, mutta sille ei toistaiseksi ole löytynyt paikkaa. Huomasin muuten Ikean valikoimista lähes identtisen Vittsjö -hyllyn, joka hintansa puolesta passaisi tarkoitukseen paremmin kuin hyvin! Ensi viikolla olisi tarkoitus suunnata Ikeaan ja saa nähdä, lähteekö hylly matkaan.

Tuntuu, että näin syksyn tullen iskee aina vimmattu pesänrakentamisvietti, kun katseet siirtyvät ulkomaailmasta kotiin. Tänne tuli nimittäin tehtyä ihana hankinta myös Fritz Hansen Storen -valikoimista ja tämä ehkä Helsingin kauneinen sisustusliike onkin seuraavaksi esittelyssä blogissa!

Share:

7 kommenttia

 1. Tämä pöytä on todella tyylikäs! Muistatko kun hetki sitten sanoin, että pian varmasti tulee eteen haave uudesta sohvaplydästä? Its happening ;) :D lauantaina nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sitä ihmisen maku vaan kehittyy ja muuttuu! Eikö olekin! :)

   Poista
 2. Ihana pöytä! Juuri ihailin paikallisessa Vepsäläisessä. :)

  VastaaPoista
 3. Mikä on pöydällä oleva lamppu? Todella hieno :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig