2016/09/25

Love warriors


Onko teille ruotsalainen Love Warriors -merkki tuttu? Itse pääsin tutustumaan kyseisen brändin tuotteisiin vasta mieheni kautta, sillä hänellä oli tuo heidän upea juliste kotonaan. Yhteenmuuttamisen myötä olemme alkaneet hieman yhdistellä tavaroita ja on kiva huomata, miten omaan moderniin kotiin löytyy taas sellainen vähän rouheampi ja kotoisampi mauste, jota olenkin pitkään jo kaivannut. Miehen tyyli on selkeästi paljon raffimpi, joten muutoksia täällä kotona tulee varmasti tulevina kuukausina näkymään muutenkin! 


Persoonallisen julisteen kaveriksi kaivoin kaapista TineK:n tuikut sekä buddha-patsaan, lisäksi hankimme Cobellosta tuon upean betonisen vaasin ja hieman alakulmassa vilahtaneen maton- ja ai niin! Seinäkin vaihtoi sävyä puhtaan valkoisesta Tikkurilan täydelliseen kitin sävyyn koodilta H486! Täällä on ollut siis aikamoiset järkkäilyt käynnissä monella tavalla, sillä tänään olohuoneen seinäkin saa uuden sävyn.


Tuntuu, että kesän jälkeen on taas kiva puuhastella sisustusjuttuja ja kaivattu tauko niihin antaa taas ihan uutta puhtia. Syksyn tullen on aivan ihana kaivaa kaikki taljat sekä tuikut esille ja myysata kotona! Toivottavasti siellä on sunnuntaille samanmoiset, rennot suunnitelmat!


Share:

2 kommenttia

  1. Täydellinen harmaa-beige sävy, todellakin! Olemme jo pitkään haaveilleet niistä makuuhuoneen verhoista paksusta kankaasta, ensin haaveilin valkoisista, sitten vaalean harmaasta - ehkä lopullinen sävy olisi hieman lämpimämpi harmaa verhoille..? Ja hei facebook osasi kertoa, että tähän aikaan viime vuonna olimme Oslossa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessica! Juu näin taisi ollakin, Oslo oli kaunis paikka! ;)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig